Renkames busimos mamytes ir esamos i rugpjiutinukus
2014 m. Rugpjūtinukai (Archyvas iki 2014.03.2
2014 m. Rugpjūtinukai (Archyvas iki 2014.05.05)
Renkames busimos mamytes ir esamos i rugpjiutinukus
2014 m. Rugpjūtinukai (Archyvas iki 2014.03.2
2014 m. Rugpjūtinukai (Archyvas iki 2014.05.05)
vaiduliukke parašė:
As kartais pagalvoju, ar nebus taip, kad visos pagimdysim, o Rafinuota Bohema dar pilvuzu dziaugsisJuokauju, zinoma
![]()
Visko gali but ;) nutinka juk kartais lyg tycia.. Tik nezinau kiek ilgai as istversiu tuos skausmus ir nepatogumus, tad tikiuos kuo greiciau, juolab, kad ir organizmas signala po signalo siuncia
dabar pasiskaiciau ka rasinejat ir prisiminiau, kai rasinejau cia neseniai apie pozityvu gimdyma , kaip mane nuniksciavo cia graziai
parasiau , kad jau gimdziusios mamytes pamaciusios mano zodzius pasakytu nu tu pirma pagimdyk o poto snekek
tai gavau 4 laikus, taip ivertinau , kaip nuniksciavima turbut, nes juk sutiko su mano zodziais
jovitik parašė:
dabar pasiskaiciau ka rasinejat ir prisiminiau, kai rasinejau cia neseniai apie pozityvu gimdyma , kaip mane nuniksciavo cia graziaiparasiau , kad jau gim…
Ten tikriausiai tik sveciavosi musu forume, ir nunyksciavo
Rafinuota_bohema parašė:
Visko gali but ;) nutinka juk kartais lyg tycia.. Tik nezinau kiek ilgai as istversiu tuos skausmus ir nepatogumus, tad tikiuos kuo greiciau, juolab, kad ir organi…
pagimdysi pirma, greitai, ir mes visos tau pavydesim;)
Sopo parašė:
O kaip padaryti musu foruma uzdaru?![]()
As ir esu apie ta pati galvojus, kad gerai butu, jei butu uzdaras
Sopo parašė:
O kaip padaryti musu foruma uzdaru?![]()
Arba sukurti uzdara grupe, arba gal i TD administratorius kreiptis
Bet kazkada jau buvo apie tai kalba, ir dauguma mamyciu buvo patenkintos, kad tema yra atvira
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai