Colliukke parašė:
O tom gerosiom bakterijom nepakenksiu? Ju pertekliaus nebuna?
Na net nezinau, geriau su gydytoju pasikonsultuoti..bet gal cia visai nereikia misinio keisti..
Colliukke parašė:
O tom gerosiom bakterijom nepakenksiu? Ju pertekliaus nebuna?
Na net nezinau, geriau su gydytoju pasikonsultuoti..bet gal cia visai nereikia misinio keisti..
greta4321 parašė:
Labas rytas turėjau košmariška naktį beveik be miegopratinu vaika miegoti savo lovelėje bet nesekmingai dar
bandžiau apgauti kad miega mano lovoje nuėmia…
O ciulptuko neima? Nes manoji jei pradeda maskatuotis rankomis nakti, idedu ciulptuka ir ji nurimsta ir toliau miega, jei ne ciulptukas, turbut issibudintu
brigusia parašė:
jau 2 nuomones situo klausimu turit
Nepikit,kad vel klausiu,
noriu isgirsti daugiau nuomoniu,sunelis dar taipat kakoja,net sakyciau daugiau tu gleiviu yra
Laima121 parašė:
Na is musu tik prielaidas isgirsi - pagal tai kaip parasei atrodo galejo but nuo colinox, o gerosios bakterijos niekam nepakenke tad pabandzius nieko neprarasi. As …
o kokias gerasias bekterijas duodate savo maziukuij?
Colliukke parašė:
Na kiek as zinau tai colinox truputi gali palaisvinti viduriukys. Gal jusu maziukui to uzteko kad skysciau darytu. Cia zinot kaip ir zmobems... pvz vienas gali suva…
bet as jau 3 diena neduidu jokiu lasiuku,o kakutis visai nepasikeite
duodu kmynu arbata silpna 1 karta dienoje,tik 20 ml bet jokio rezultato. gal jam yra alergiją ar infekciją.? vyras mane ramina sako cia nuo dantuku viskas,bet man visvien itartinas jo tas kakutis yra.
Karaliene 123 parašė:
Nepikit,kad vel klausiu,noriu isgirsti daugiau nuomoniu,sunelis dar taipat kakoja,net sakyciau daugiau tu gleiviu yra
![]()
Gleivės nuo seilių gali atsirasti,o ypač jei čiulpia kumštuką. Duoki biogaja arba linexbaby gerųjų bakterijų ir susitvarkys viskas. Colinox per tiek dienų jau tikrai išsivalęs..
Evveliute parašė:
Gleivės nuo seilių gali atsirasti,o ypač jei čiulpia kumštuką. Duoki biogaja arba linexbaby gerųjų bakterijų ir susitvarkys viskas. Colinox per tiek dienų jau tikra…
Aciu
bandysime gerti geruju bakteriju .
greta4321 parašė:
Labas rytas turėjau košmariška naktį beveik be miegopratinu vaika miegoti savo lovelėje bet nesekmingai dar
bandžiau apgauti kad miega mano lovoje nuėmia…
mano irgi muistosi kai miega ir trukdo ir sau ir man, tai todel as ja suvystau, kad negaletu pajudeti. pabandykite ir jus, man tai lb padeda.
Simuutėėėė parašė:
Iš kokio Jūs miesto?
Is Vilniaus.
Simuutėėėė parašė:
Iš kokio Jūs miesto?
Is Vilniaus
sarkyte parašė:
Aretukas rimta reikalą daro kas parą arba pusantros paros. Bet kai padaro tai VISADA visa nugara nusivaro rubus kojas... siaubas. Nesuprantu netelpa jam i pampi... …
Mums taip du kartus buvo, kai per silpnai pampersa uzsegem, kaip ligoninej sake reikia palikt toki tarpeli, kad pirsta ikist butu galima per " juosmeni".
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai