oho kokia idomi diskusija uzvire
del ankstyvojo kalbu ir kt. ugdymo. mano nuomone kad nuo pat mazens skatinti vaika kazkuom donetis nera blogai bet kas per daug tai nesveika. jei kudikiui nelabinsiu atminties nemanau kad uzmigs sis centras ir prades eit i darzeli bus per velu. Be to ir oaprasti zaislai ir zaidimai yra ne ka mazesnis mokslas kuris lavina vaiko motorika taip pat atminti socialinius igudzius logini mastyma ir ruosia vaika gyvenimui. Koks didelis darbas 2 metu vaikui teisingai aprengt lelyte uzsekt sagutes jos megztukui ir pan. taip kad nuvertinti paprastu zaisliuku tikrai nereikia. O lego kaladeles tik kaladeles bet kiek su jomis veiklos akies ir ranku koordinacija smulkioji motorika kurybiskumas soc igudziai lavinama. cia tik mano nuomone ir netaikau nei vienai bet man jeista butu jei vaikas moka 10 kalbu ar vos ismokes kabet moka daugybos lentele o savarankiskumo nulis. Siai dienai matau kad mano vaikas be galo judrus jei bus toks roliau eisim i mazyliu sporta. Bet nereiskia kad jis ir toliau gyvenime sportuos. As manau kad lavinti gerai tik nereikia perlengti lazdos. O kokia metodika ir kaip ji taikoma as neesu girdejusi kad nuo kudikystes galima ismokyti matematikos ir sitiek kalbu. Butu idomu daugiau apie tai suzinoti reiks pagooglinti.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus