naste100 parašė:
o mano sako am kai nori valgyt ir mama
o maniskis nieko nesako jokiu skiemenuku tik kai nori valgyti ar gerti tai mm mm mm toki garsa leidzia ir dar atkartoja brrr
naste100 parašė:
o mano sako am kai nori valgyt ir mama
o maniskis nieko nesako jokiu skiemenuku tik kai nori valgyti ar gerti tai mm mm mm toki garsa leidzia ir dar atkartoja brrr
Altruiste parašė:
Maniske siandien atsisedo pati it gultis nebenori visiskai.miega dazniausiai visa nakty.sako mama,tati ir nam nam
Saunuole, jau kalba, super fainuole ;)
Roobertaa parašė:
o as pas drauge pamaciau kad ji sega savo mazyli 4-5men i prieki pasakaiu jai kad turi but i gala nusukta kedute ji mane apreke![]()
Ir gi ne mazai sveria dukrele, ka jau taip valgot
Roobertaa parašė:
visa laika mp pries pusantros savaites pradejom bulve morka moliuga valgytbet va per 5men apziura(nusitesusi apziura ne 7diena einam o gale.. ) pasisverem nukri…
Oi, tai gal labai judri mažylė? Nenustgsta vietoj turbūt
Na o mes esam 67cm 7.250kg dar nekalbam bet jau pora savaiciu kaip ropojam,sedim ir darom namie reikalus i puoduka
pati nepraso aisku ,bet kiek sodini tiek padaro tiek syse tiek kakuti
kas liecia auto kedute mes jau nusipirke 9-18kg smulkiems vaikams, ja galima tiek gulscia tiek sedima laikyti ir nugara i ten ir i ten,taciau vezam ja veiduku i prieki nes nebeiimanoma jos vesti nugara i prieki.
gaidra parašė:
Oi, tai gal labai judri mažylė? Nenustgsta vietoj turbūt![]()
nu kad judam kaip judejusios,,,
nesuprantu... sako nieko tokio...
ziedellis parašė:
Na o mes esam 67cm 7.250kg dar nekalbam bet jau pora savaiciu kaip ropojam,sedim ir darom namie reikalus i puodukapati nepraso aisku ,bet kiek sodini tiek pada…
koki saunuolei
mano verktu turbut jai pasodinciau
kas liece kedute mano tai raitosi joje tai irgi keist reik?
Roobertaa parašė:
koki saunuoleimano verktu turbut jai pasodinciau
kas liece kedute mano tai raitosi joje tai irgi keist reik?
![]()
maniskis ramiai sedi kai vaziuoti reikia iki pusvalandzio ar keduteje miega, bet jei ilgesne kelione tai arba stojam prasiblaskyt, arba pas teti ant ranku keliauja
gerai kad tu ilgu kelioniu nera tiek daug
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai