gitut1993 parašė:
jei spuogiukai ant veido - mitas - bus berniukas.![]()
sakoma kad jei moteris isgrazeja per nestuma bus berniukas , ojei grozis dingsta bus mergaite
gitut1993 parašė:
sakoma kad jei moteris isgrazeja per nestuma bus berniukas , ojei grozis dingsta bus mergaite
gitut1993 parašė:
Pas mane spuogiuku o jetkus kiek
gyvenime ju neturejau kiek dbr turiu
Aš ir taip manau nors buwo kad daugelio draugiu atitiko,bet buwo ir atwirkščiai. .bet wa man keisčiausia kaip babules pastebi,kad laukies nors dar nieks nežino ir nematyti,arba lyti pasako.
Agnestaa parašė:
oi mamytes nekreipkit demesio i tuos visus mitusnei nuo pilvo nei nuo jusu organizmo pasikeitimo nepriklauso berniukas ar mergaite
![]()
Agnestaa parašė:
oi mamytes nekreipkit demesio i tuos visus mitusnei nuo pilvo nei nuo jusu organizmo pasikeitimo nepriklauso berniukas ar mergaite
![]()
Agnestaa parašė:
![]()
Lari parašė:
Sveikinu visas esamas ir būsimas mamytes. Laukiuosi pirmą kartą, taigi forumuose lankausi taip pat pirmą ;) Tikiuosi galėsiem aptarti rūpimus klausimus ir viena kitai padėsime ;)</blockquoteklausimėlis : ar Jus pykina? mane kasdien nuo pietų iki pat vakaro kol neužmiegu...
Lari parašė:
o su daktare nesikonsultavai?
gitut1993 parašė:
O man iš vis gerai , 8savaitė , krutinė padidėjusi , saldumynai traukia , valgau 3kartus bet gan daug.![]()
del pykinimo net uzpavydejau
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai