BeYourself parašė:
Kaip gera skaityti tokius dziaugsmelius... Sveikinu!
Aciu
BeYourself parašė:
Kaip gera skaityti tokius dziaugsmelius... Sveikinu!
Aciu
Planuojanti4 parašė:
O patvirtino jums pagal kraujo tyrimą? Jei echo apžiūra tik kitą savaitę
Nea buvau uzkelta ant kedes ...esu turejus negimdyvini tai viska ispaudinejo,sake gimda suapvalejus,nieko blogo ar itartino nemato,paskyre echo.tai balandzio5 susimatysim
tikiuosi viskas bus gerai
Agnieska09 parašė:
Nea buvau uzkelta ant kedes ...esu turejus negimdyvini tai viska ispaudinejo,sake gimda suapvalejus,nieko blogo ar itartino nemato,paskyre echo.tai balandzio5 susim…
Nieko nekelt ir nenest iki 5kg tik
Agnieska09 parašė:
Nea buvau uzkelta ant kedes ...esu turejus negimdyvini tai viska ispaudinejo,sake gimda suapvalejus,nieko blogo ar itartino nemato,paskyre echo.tai balandzio5 susim…
Na aš buvau antradienį nulėkus pas ginę, tai apžiūrėjo gimdos kakelį, sakė, kad gražus, tačiau išvada apsilankymo "nepatvirtintas nėštumas". Kadangi mums gali būti tik 4-5 sav, echoskopu dar nematė, sakė, kad galbūt per anksti..
Labai tikiuosi, kad man nebus negimdinis. Nes pasakiau gydytojai, kad ir dėl to labai nerimauju, tačiau apžiūros metu nei gimdą pakomentavo, nei nėštumą patvirtino..
Labai laukiu balandžio 5 d. Eisiu pas kitą ginę, kad tik pamatytų krupytę gimdoje..
Planuojanti4 parašė:
Na aš buvau antradienį nulėkus pas ginę, tai apžiūrėjo gimdos kakelį, sakė, kad gražus, tačiau išvada apsilankymo "nepatvirtintas nėštumas". Kadangi mums gali būti …
Sveikos! as kai buvau 23d. tai mate mano puslyte ir sake 4-5 sav. buvo....
Planuojanti4 parašė:
Na aš buvau antradienį nulėkus pas ginę, tai apžiūrėjo gimdos kakelį, sakė, kad gražus, tačiau išvada apsilankymo "nepatvirtintas nėštumas". Kadangi mums gali būti …
As kai buvau pastojus ne vietoj,patikekit savijauta kokia buna,labai blogai jauties nieko nesinori tik miegot ir labai skauda pilva,sonus rudos iskyros eina...
Planuojanti4 parašė:
Jus tik nesinervuokit labai kenkia zirniukuj,pamatysit viskas bus gerai jus tik labai maziukai dar...
Agnieska09 parašė:
Jus tik nesinervuokit labai kenkia zirniukuj,pamatysit viskas bus gerai jus tik labai maziukai dar...![]()
Ačiū už palaikymą ir komentarus
Kai šitiek laukta, ir pirmas kartas, dėl visko baisiai neramu, nes labai daug prisiskaičiusi esu.. Iš dalies turbūt ir blogai daug visko žinoti, tada dar daugiau baimių, kurios niekuo nepadeda..
O dėl nematymo tai baisiai išsigandau, net į ašaras puoliau, bet paskui vėlgi pasiskaitinėjau, kad labai skirtingai, vienoms 4-5sav jau mato, kitoms tik 6 sav pamato. Turbūt nuo gydytojo, aparatūros ir laiko priklauso.
Šiaip jaučiuosi puikiai, kartais gal šleikštulį pajuntu, valgyt jau ne visko norisi, tačiau nieko neskauda, netepa, testai ryškūs. Tikiuosi, viskas vietoje ir viskas gerai
Agnieska09 parašė:
As kai buvau pastojus ne vietoj,patikekit savijauta kokia buna,labai blogai jauties nieko nesinori tik miegot ir labai skauda pilva,sonus rudos iskyros eina...
O nuo kada tokia savijauta prasideda?
Planuojanti4 parašė:
Ačiū už palaikymą ir komentarus![]()
Kai šitiek laukta, ir pirmas kartas, dėl visko baisiai neramu, nes labai daug pris…
zinoma, kad viskas bus gerai, kur ka raso blogai reikia praleisti pro akis ir neskaityti:))
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai