Minuscule parašė:
Pasiguosiu ir aš 🥺 atsigulėm šiandien su savo ponuliu į Infekcinę ligoninę, nes žarnyno infekcija. Laukiam dar tyrimų. Nuo ketvirtadienio viduriavo, tada dar vemt p…
Ui... Sveikit 😚😚😚
Minuscule parašė:
Pasiguosiu ir aš 🥺 atsigulėm šiandien su savo ponuliu į Infekcinę ligoninę, nes žarnyno infekcija. Laukiam dar tyrimų. Nuo ketvirtadienio viduriavo, tada dar vemt p…
Ui... Sveikit 😚😚😚
Murlyn parašė:
Pas mus su miegu identiskai🤦🏼♀️ Nemiega vienas nors tu ka. Uzmigdai,iseini is kambario ir nuolat prabudineja..tai mes miegam kartu. Matyt toks vaikas ir jam taip r…
Negraziai pasakysiu, bet guodzia mintis, kad ne tik pas mus taip
nes kiek aplink pasiklausai, tai visu seniai jau visa nakti ismiega ir savo lovelesd miega
jauciu ir mums taip bus, kaip pas jus - mazyle miegos lovytej savo, o vyresnelis pas mane lovoj
tik dar bijau kad nebutu su leliuku kaip buvo su vyresneliu: pora pirmu men miegodavau atsisedusi ir pasidejusi ji ant krutines, tik taip pavykdavo nooors kiek numigti
Minuscule parašė:
Kinkiu greiciau sveikti
sunku ziureti, kai mazyliams blogai
vmamytev parašė:
Sveikutės, jau savaitė laiko taip save graužiu... Šnd jau ašaros tvenkėsi, galvojau tik šioje grupėje galima pasiguosti ir išsipasakoti kas neramina. Sirgom laringi…
Pas mane buvo panaši situacija, bet ne dėl maisto, nes jis viską ir daug valgo, o dėl kito reikalo,
Ir staigiai susigriebiau vėl viską atitaisyti...
buvo taip, kad sūnus visai nenorėjo nei kiek prisėsti ant puoduko ar wc tai aš jam privylioti, (kad bent kiek pasėdėtų ir gal netyčia pasysiotų) sugalvojau parodyti per telefoną video, kur jį prifilmavus ir foto, filmukų nerodydavau, bet video jam gal tas pats kas filmukai. Tai oj kaip fainiai sėdėjo, net pats vis prašydavo ,,sėst sėst", kol po to pastebėjau, kad jeigu jau sėda ant puoduko ir tuojau pat pradėjo prašyti telefono...
Be telef sėdėti visai nebenorėjo, tai tą pastebėjusi griežtai imiausi ir paaiškibau, kad jo video parodysiu kartais, bet ne sėdint ant puoduko, pradžioje pyko, reikalavo, bet jis žino, kad aš griežtai visada ( šiaip aš ta griežtoji namuose,
o tėtis atlaidus labai) ir baigėsi jo tie prie puoduko prašymai. Žinoma ant puoduko dar reikalų normaliai neatlieka, pasėdi neilgai, bet bent jau atpratinau nuo to ką pati per kvailumą buvau pripratinusi. Visas šitas pripratimas atsirado gal tik per kokias 5 dienas ir tiek pat reikėjo, kad atprastų..
Tai tokios klaidos nebedarysiu tikrai, pas mus filmukai visada ribotai ir tik ramiai sėdint ant sofos, bet gi va sumasčius buvau video parodyti..
vaikai greitai perpranta viską ..
... Jūsų vietoje tai taip pat daryčiau kaip aš - nenuolaidžiaučiau. Paaiškinti, kad valgoma be telefono, kiek pavalgo, tiek jam gana. Vaikas tikrai nebadaus iš principo. Ir iš Jūsų pusės reikalavimas valgyti vaikui gali nemalonų jausmą suteikti, labai gal nekiškite, o valgykite pati ir vistiek susidomėjęs turėtų prieiti paprašyti ko. Gal čia toks laikotarpis ir praeis greitai, nes kiek girdėjusi tai dažnai mamytės skundžiasi dėl tokių nevalgadienių.. Pas mus tai tokių dienų nėra, net kada sirgo valgė viską. Aš jam kaip tik riboju maistą, bijau, kad kada susuks pilvą nuo visko daug..
Apie video žiūrėjimus. Kadangi pas mane kartas nuo karto apninka apatija ir energijos neturėjimas, tai pripažįstu, jog vaiko dėmesį atitraukiu su kompu, kad pabūčiau viena. Žinau, kad čia labai labai blogai, pasakojau tai psichologei, su savim dirbu. Kas įdomiausia, kad mano vaikui neįdomu vaikiški filmukai, dainelės ir panašiai. Nežinau kodėl, bet jam įdomiausi video yra Paul demiko, Klajumo recenzijos, Antikvariniai Kašpirovskio dantys, rusų grupės Little Big klipai, ir dar įvairūs lietuvių atlikėjai. Turbūt tai yra blogai, bet kita vertus, nieko keisto.
wild.snowdrop parašė:
Su miegu mums tai prastaituri savo kambaryje lovyte, tai jei ten pavyksta kartais uzmigdyti, tai kas valanda, pusvalandis, o kartais dar dazniau eiti raminti,…
Gal per anksti mėginote perkelti miegui į kitą kambarį, todėl gali baimė atsirasti, visada tada nori mamą jausti šalia...
Aš žinoma nežinau tik taip mąstau...Nes iš Jūsų parašymo tai atrodo lyg jis nesaugus jaučiasi, kad taip reik liestis ir būti arti miegant..
Mes tai dar atskirame kambaryje neguldome, jo lovelė pristumta prie mūsų, bet miega visą naktį be jokio prabudimo ir užmiega lovytėje sau taip pasivartaliodamas
Tik žinoma mes su vyru ar bent vienas iš mūsų kada migdosi , na iki jo užmigimo, turime jau gulėti savo vietoje, tipo, kad jau miegam
.. tai būna kitą sykį kartais ryte atropoja, bet dažniausia taip ir pramiega be jokių reikalavimų. Įdomu kaip bus kada jau kelsime jį į kitą kambarį, gal ir jis pradės taip mamos prašytis, gal tikrai dar per anksti Jūs perkelėte miegučiui kitur? Ar taip būdavo ir kada tame pačiame kambaryje miegodavo?
Minuscule parašė:
Sveikit 💖
vmamytev parašė:
Kas liečia puoduko reikalus, džiaugiuosi, pats pasiprašo. Naktį miegam su pižamyte ir šiltas kojinytes uždedu. Nusispardo gan dažnai, tačiau nesušala. Naktį kelis k…
Mes tai pravėdiname prieš naktį, o nakties metu drėkintuvą įjungiame, nes nuo šildymo tikrai oras sausesnis būna. Nakties metu tai atidaryti langą net nežinau ar gerai būtų, ar neperpūstų vaiko, nebent Jūsų langas toleliau kažkaip, mūsų tai gana arti..
Minuscule parašė:
O jetus ..
Sveikatos linkime
Mes miegam kartu nuo gimimo. Užmiega gulint šalia, prisiglaudęs ar paglostant, tada dar porai valandų atsikeliu ir su vyru pabūnam. Naktį kartais nubunda, paglostau, apkabinu ir nereikia lakstyti į kitą kambarį ar keltis iš lovos. Bet maniškis nuo gimimo mėgsta prisiglausti ir jausti, kad esu šalia. Man irgi tas artumas patinka, kai apsikabina, prisiglaudžia, sako "mano mama"
Tik va apsikloti nemėgsta, todėl rengiu merino vilnos body ir pižamą bei kojinytes. Nėra pas mus šalta, bet man be antklodės vėsu, tai noriu ir vaiką apklot.
Dėl valgymo, čia irgi kaip kada. Buvo etapas kai košių visai atsisakė, tai pusryčiams arba kiaušinis, arba blynai tik tiko. Dabar kartais košę su vaisiais suvalgo. O šiaip noriu, kad pavalgytų ne dėl to, kad bijau, kad alkanas, bet nuotaika visada jam geresnė, kai pavalgęs ir cukraus lygis kraujyje normalus. Man kažkaip labai tinka tie principai, kad pavalgęs, pamiegojęs, nepervargęs, tai ir tantrumų mažiau, ir sukalbamas, tai visiems lengviau.
Puodukas visdar jaukinamas, pasėdėti gali, bet prašytis arba jau per vėlai arba nesiprašo. Manau po truputį perpras.
Va kas patinka, tai fotografuotis ir selfius darytis
poto žiūrėti nuotraukas ir video. Darželis atsiunčia nuotraukų, tai vakare žiūrim, aptariam dieną, skatina teigiamai apie darželį kalbėt.
Lorrii parašė:
Mes miegam kartu nuo gimimo. Užmiega gulint šalia, prisiglaudęs ar paglostant, tada dar porai valandų atsikeliu ir su vyru pabūnam. Naktį kartais nubunda, paglostau…
O kam gali nepatikti, kada vaikelis glaudžiasi?
Manasis mėgsta apkabinti mane, glaustis veidu prie veido, glostyti, myluoti - nuostabus jausmas.
vakarop taip pasimyluoja :)), bet naktį to jam nereikia ir ištiesų džiaugiuosi, tada visi išsimiegame.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai