MaLina parašė:
Mamytės,kurios maitinat iš buteliuko, ar patys kovinukai jau laikosi buteliuką? Nu maniškis taip nenori pats laikyti, iki žviegimo net. Nori valgyti, alkanas, duodu…
Net nebando laikytis. Kiti vaikai taip, patys laikė jau
MaLina parašė:
Mamytės,kurios maitinat iš buteliuko, ar patys kovinukai jau laikosi buteliuką? Nu maniškis taip nenori pats laikyti, iki žviegimo net. Nori valgyti, alkanas, duodu…
Net nebando laikytis. Kiti vaikai taip, patys laikė jau
MaLina parašė:
Mano kartais uzsimeta ranka kaip ponulis, bet laikyti turiu as😁
MaLina parašė:
O jau galvoju gal čia su mano ponaičiu kažkas ne to, kad negeria pats. Pasirodo daugiau ponaičių yra 🤣
Mano taip pat nelaiko ir nerodo noro.Pati geria tik vandenį iš gertuvės paduot visiškai nereikia padedu prieinamoj vieto besiramdtydama prieina ir atsigeria
kibiriukas parašė:
Sveikos, kas duoda pm, tai kiek kartu ir kiek ml duodat vaikučiam valgyt prieš naktį ir naktį?
Aš duodu du kartus per parą mišinuką ryte ir vakare po 210 ml vandens ir 7 šaukšteliai mišinio.Naktį nemaitinu nuo 5 mėnesių.
kyra parašė:
Mano taip pat nelaiko ir nerodo noro.Pati geria tik vandenį iš gertuvės paduot visiškai nereikia padedu prieinamoj vieto besiramdtydama prieina ir atsigeria
Mano taip pat gertuve laikosi pats, o buteliuko ne😁
Orinta1 parašė:
Mano taip pat gertuve laikosi pats, o buteliuko ne😁
Ateis laikas ir patys gers😊
LivetaN parašė:
Mudvi išmokom. 🥰
Puikiai ❤ maniškis nesulaukiu, kada pats valgys ir kada nustos zyzti, nes zurklys juodas 😬
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai