MaLina parašė:
Man su pirmu tai pasitvirtino. Sirgo nuolat. O pradėjom nuo 3 metų lankyti. Tai kai jau buvo 5 metų, tai sirgo mažiau. Su mažium jau ir db dar be darželio pakankama…
Ir aš bijau
MaLina parašė:
Man su pirmu tai pasitvirtino. Sirgo nuolat. O pradėjom nuo 3 metų lankyti. Tai kai jau buvo 5 metų, tai sirgo mažiau. Su mažium jau ir db dar be darželio pakankama…
Ir aš bijau
Zhiuli parašė:
Ir aš bijau
Aš nuo 3 m.planuoju leist, gal bus jau apsikūlęs su visais snargliais. Ar tau pasiteisino tas nosies aspiratorius, kur siunteisi? Nes mano ir vėl serga. Nukrito karštis, išlindo sloga kaip arklys. Šianakt buvo laringito priepuolis, ateinanti naktis irgi spėju gero nežada. Kosėt pradeda. O sloga tai iki begalybės. Valau vandeniu, traukiu su burna, bet minutė ir vėl karkia, o nieko nesitraukia. Galvoju gal tas aparačiukas geriau ištrauktų. Gera žinia tik ta, kad vienas iltinis jau prasimušė. Kitas sutinęs dar bele kaip.
Glamur parašė:
Mamos, kokių įdomių žaislų turit? Pasidalinkit, gal ko nežinau. Daug visko turim, bet atsibodę tiek man, tiek tikiu ir vaikui. Ypač dabar blogėjant orams, ir daugia…
Adele turi šitą
https://choosemontessori.shop/products/montessori-laipiojimo-trikampis-transformeris tikrai pasiteisinęs pirkinys 🐒
Glamur parašė:
Mamos, kokių įdomių žaislų turit? Pasidalinkit, gal ko nežinau. Daug visko turim, bet atsibodę tiek man, tiek tikiu ir vaikui. Ypač dabar blogėjant orams, ir daugia…
Flomasteriai ir baltas lapas😂visi namai ispaisyti, bet galim po 2 val sedet ir paisyt😂
Magdalenaa parašė:
Flomasteriai ir baltas lapas😂visi namai ispaisyti, bet galim po 2 val sedet ir paisyt😂
Aš truputį ne į temą, bet žiūriu Jūs dvynukų šiuo metu laukiatės 😊 sveikinimai! 😊 gal žinote ką brolis turės? 😊
Magdalenaa parašė:
O maniškis flomasterius į burną kišasi 🤦 piktybiškai 🙄 teko paslėpti... Nors šiaip manau tikrai užsiimtų piešimu. Reiks gal kreideles nupirkti, gal jų nesugalvos ragauti.
O šiaip laukiu Kalėdų, bus žaislų papildymas ir atsinaujinimas, gal kuriam laikui turės užsiėmimų. Nes šiaip arba siurblius tampyti arba kates skriausti, arba telefoną reketuoti 🤦🤦🤦🤦
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai