Kitikat parašė:
Noris pas jus paklausti man svarbaus ir aktualaus klausimo tos kurios gere dufaston ar progesterona po jo baigimo vartojimo po kurio laiko sugulet su vyru? Kazkaip …
Nesakė nieko kad susilaikyti nuo santykių
Kitikat parašė:
Noris pas jus paklausti man svarbaus ir aktualaus klausimo tos kurios gere dufaston ar progesterona po jo baigimo vartojimo po kurio laiko sugulet su vyru? Kazkaip …
Nesakė nieko kad susilaikyti nuo santykių
Kitikat parašė:
Geriau su abiem nėštumas ir nei karto gydytojas neužsiminė nieko panasaus...
Pasiskambinkit gydytojai ir pasitikslinkit
Sveikos mamytės, nesmerkit, bet man pirmas nėštumas, todėl nelabai suprantu apie judesiukus vaikelio, prieš gera savaite ramiai gulint pajaučiau kaip "žuvies praplaukima" pilvelyje, nuo to laiko vis ramiai gulint lyg kutenimas jaučiasi iš vidaus pilvelio, lyg bakstelėjimas, paglosčius ar pakasius su ranka ta vieta, dingsta tie kutenimai, ar tai gali būti judesiai?🤔 Mums šiandien 18sav suėjo, ginė echoskopo metu sakydavo, kad labai judrus mažylis, o sekantis vizitas ketvirtadienį. Ačiū pasisakiusioms💞
juočkė parašė:
Sveikos mamytės, nesmerkit, bet man pirmas nėštumas, todėl nelabai suprantu apie judesiukus vaikelio, prieš gera savaite ramiai gulint pajaučiau kaip "žuvies prapla…
Taip 😊 ir kuo toliau tuo bus daznesi ir stipresni, kur jau tikrai suprasit 😊
juočkė parašė:
Sveikos mamytės, nesmerkit, bet man pirmas nėštumas, todėl nelabai suprantu apie judesiukus vaikelio, prieš gera savaite ramiai gulint pajaučiau kaip "žuvies prapla…
Manau jauciat judesiukus, tiesiog nežinot kas tai nes jums pirmas nėštumas, aš kadangi labai gerai atsimenu jausmą kai laukiausi pirma karta tai iškart suprantu kas tie maži kirbesiukai pilve, gal jei būtų pirmas nėštumas nelabai suvokciau kad tai judesiai
juočkė parašė:
Tikrai Judesiukai🥰
Su pirmu as irgi ilgai nesupratau, kad tai judesiukai buvo🙈
juočkė parašė:
Aš lygiai tą patį galiu pasakyti
irgi pirmas nėštumas ir nuo praeitos savaitės, kažkas labai panašaus 🤗 tai ir galvoju ar judesiukai ar čia žarnyno veikla (nors ankščiau nieko panašaus nebūdavo, bet ir nėštumas pirmas- tai nežinau kaip elgsis organizmas) 😅
Bet šiandien kažką truputį aiškiau pajutau, tai manau, kad tos žuvytės ir kiti virpesiukai tikrai judesiukai 😍😍
O mumz dar tik šešiolika savaičių ir jau jaučiu 💗🤰👼
Melsva parašė:
Aš lygiai tą patį galiu pasakytiirgi pirmas nėštumas ir nuo praeitos savaitės, kažkas labai panašaus 🤗 tai ir galvoju ar judesiukai ar čia žarnyno veikla (nors …
Man dabar 19+3 tai pilvo sonuose jauciai labai labai svelnus bakstojimai☺️gine sake kad labiau pajausiu 20-21 savaite,pas mane placenta pilvo priekineje sienoje delto ir judesiukai jauciasi labai svelnus
margarita00 parašė:
Skaiciau kad ant nugaros negalima bet dienos metu sedinti poza nekenkia ir trumpas pagulejimas ant nugaros
Taip ant nugaros gulint miegant uzspaudziamos svarbios kraujagysles susijusios su jusu vaisiumi. As guledama Ant nugaros jauciu diskomforta. Todel guliu visada kiek imanoma daugiau ant šono. Ypac sveika guleti ant kairio šono kad kraujotaka ir plauciai butu kuo patogesneje pozicijoje jog patektu daug deguonies ir daugiau cirkuliuotu kraujas. Viskas del leliuko. 🙏❤️
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai