Amber3 parašė:
O kažint daug čia mūsų dar? 😁 Paspauskit 👍 😊
Na rytoj jau 38sav.
jauciames neblogai,vaikiukas malasi pilvelyje,savaite atgal buvo nakti skausmai,kaip per menesines,bet tik viena karta
tai nz kaip kada cia laukt stebuklelio
Amber3 parašė:
O kažint daug čia mūsų dar? 😁 Paspauskit 👍 😊
Na rytoj jau 38sav.
jauciames neblogai,vaikiukas malasi pilvelyje,savaite atgal buvo nakti skausmai,kaip per menesines,bet tik viena karta
tai nz kaip kada cia laukt stebuklelio
Aushriuks parašė:
Jus ir istverminga! 😊 kiek mes visko galim istvert del savo mazuju dziaugsmeliu 🥰
Viską atpirko pirmos sekundės, kai pamačiau mažylę. ❤️❤️ Ir gydytojoms sakiau, viskas jau pamiršta🙈🙈
odetukazzzzz68 parašė:
Kaip sekasi jau pagimdžiusioms maitint mažylius? Ar yra kurioms skauda spenelius kai vaikas valgo?
Skauda, bet ką tik parodė, kaip geriau paduoti krūtį. Biškelį mažiau skauda.🙊
Do Vi Lė parašė:
Mamytės, ar kurių leliukam Buvo gelta? Jau savaitė laiko, nepraeina. Esam namuose ligoninėje sakė ne stipri gelta, galima būti namie, bet žiūriu kad ji vis dar nesi…
Pirmam laikės mėnesį beveik ir va dukrytei taip pat laikosi. 3 savaitė, dar truputį yra.
Mėnesinio vizito kai eisit, pažiūrės gydytoja ir jei reiks atliks tyrimą. Bet jau gal ir bus dingus
Do Vi Lė parašė:
Mamytės, ar kurių leliukam Buvo gelta? Jau savaitė laiko, nepraeina. Esam namuose ligoninėje sakė ne stipri gelta, galima būti namie, bet žiūriu kad ji vis dar nesi…
Mano abiems vaikams gelta virs menesio laikesi, svarbu tik, kad su laiku mazetu, o ne didetu. Neissivaiksto ji taip greit.
Do Vi Lė parašė:
Gelta ir tris mėnesius gali laikytis, pirmiausia išeidinėja iš galūnių, o vėliausiai iš akies baltymo išeina. Sūnui tris mėnesius buvo akys gelsvos
Mėnuliūkass parašė:
Pagaliau gimė ir mano princas Faustas❤️
Terminas buvo 8d. , o gimėm 14d. 2:22. Svoris 3608 ugis 51cm.
Sveikinu!
Irete parašė:
Mano vyras nuo antradienio pusantro men namie bus, dabar dar pirmadieni dirbs visa diena. Mociutes dirba, tai padet negali![]()
Aš namie jau dvi savaites viena su trim dukrom😁 pradžiai rovė stogą dabar pripratau ir dar nusimato pora sav visoms kartu nes susirgo vakar vėjaraupiais.... Bijau,kad mažytę užkrės🙈
Labas rytas.
Gimeme ankščiau nei planuota,bet išlauktu 37 sav .Kadangi nėštumas nebuvo lengvas ir su nemažai visokiu komplikaciju gresentis, ankstyvi gimdos apsitraukimai ,itariama placentos atsokymas galiausiai nustatyta kad ji neatšokus o yra apvali ko pasekoje gali buti ankstyvas gimdymas arba vaisiaus augimo suletejimas ir paskutiniai vizitai buvo matoma kad i mazesne puse bet normos ribose bet 36sav vizitu pastebejo kad virkstele plona ir tai daktaram nepatiko todel nuo sekmadieni gulejau ligonine del stebejimo tonusu ir ultragarsu . Pragulejau savaite bet buvo viskas stabilu ir galvojau jau apie namus bet suejus 37 sav vakare tiesiog pradejo šalintis kamštis pasekoje prasidejo saremiai reguliarus ir skaudesni nei iprastai sesele pamatavus tonusus fiksavo kas 7 minutes pakviete daktare patikrino kakleli ir sako viskas keliaujam i gimdykla nes 4cm ir kalklelis minkstas , kaip pirmas gimdymas buvo labai greitas nuo pirmu saremiu iki kol mergyte paguldė ant krutinės praėjo 6 valandos nespejo nei epidiuros suleisti, nei duju pakviepuoti nespėjau 😃.
Gimė mergyte
10- 12d 00:58
Svoris 2,685
Ugis 48cm.
Kauno klinikos
Saldapicki parašė:
Aš namie jau dvi savaites viena su trim dukrom😁 pradžiai rovė stogą dabar pripratau ir dar nusimato pora sav visoms kartu nes susirgo vakar vėjaraupiais.... Bijau,k…
Oho, o aš panikuoju kaip su dviem reiks susitvarkyti kai vyras į darbà išeis 😄 dėl vėjaraupių tai man baisu, todėl sūnus mėnesį pertraukos daro nuo darželio, nes ir jis nesirgęs ir vyras nesirgęs. Tai jeigu parsineštų turėčiau tris vaikus namie sergančius 😄
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai