.aterg. parašė:
Labas rytas.
Gimeme ankščiau nei planuota,bet išlauktu 37 sav .Kadangi nėštumas nebuvo lengvas …
Sveikinimai sulaukus savo mazyles ❤️
.aterg. parašė:
Labas rytas.
Gimeme ankščiau nei planuota,bet išlauktu 37 sav .Kadangi nėštumas nebuvo lengvas …
Sveikinimai sulaukus savo mazyles ❤️
.aterg. parašė:
Labas rytas.
Sveikinimai!
.aterg. parašė:
Labas rytas.
Sveikinimai 💖🤗 ir kaip tos Kauno klinikos? As ir ten vaziuosiu gimdyt - noris kuo daugiau info susirinkti 😉
Aushriuks parašė:
Sveikinimai 💖🤗 ir kaip tos Kauno klinikos? As ir ten vaziuosiu gimdyt - noris kuo daugiau info susirinkti 😉
Nu as esu labai patenkinta personalas mandagus , paslaugus .gimdymo metu ir ir drasino ,palaikė atejo pasakyt apie mergaitei ,ir palatoje atejo pasiklausti kaip as ar viskas gerai .Nors as ir visko buvau girdejus tu nuomoniu visokiu bet del ro kad pas mane tas nestumas toks sudetingesnis as kazkaip net negalvojau gimdyti kitus nes tiesiog jeigu kas vistiek veza i klinikas o kam gaisti kiekviena brangia minute🤗
Erikaja parašė:
Oho, o aš panikuoju kaip su dviem reiks susitvarkyti kai vyras į darbà išeis 😄 dėl vėjaraupių tai man baisu, todėl sūnus mėnesį pertraukos daro nuo darželio, nes ir…
Maniškės į darzeli nėjo,bet nuo pusbrolio užsikrėtė🙈😁 dabar bijau dėl mažosios labiausiai,kaip ji reaguos jei užsikrės😅🙈
Sveikos, tas kas jau gimdė du ar daugiau kartų, turiu jums klausimą
kokio intensyvumo /dažnumo sąrėmius laiket kad reikia pakuotės važiuot? Nes kai antras vaikas.. bijau ir nespėti. Bet ir per anksti būt nelabai norisi. Su pirmu tai vandenys nuėjo.. o tada visą naktį sąrėmius prabuvau. O dabar.. atrodo paruošiamieji.. bet tai kas pusvalandį... Tai kas 10 min... Kelias valandas. Ir nežinau nuo kokio momento jau ir ruoštis..
kai 3-5?
Saldapicki parašė:
Maniškės į darzeli nėjo,bet nuo pusbrolio užsikrėtė🙈😁 dabar bijau dėl mažosios labiausiai,kaip ji reaguos jei užsikrės😅🙈
Labai linkiu, kad neužsikrėstų, nes man atrodo tokie mažiukai sunkiai perneštų vėjaraupius 🙄
Katakitoka parašė:
Sveikos, tas kas jau gimdė du ar daugiau kartų, turiu jums klausimąkokio intensyvumo /dažnumo sąrėmius laiket kad reikia pakuotės važiuot? Nes kai antras vaika…
Dabar kai vaziavau buvo kas 4min, po 1min truko ir pamazu stiprejo skausmas. Po 2 val nuo pradzios aatvaziavau i ligonine.
Milita
🗓 2022-10-15
🕰 15:04
⚖️ 3470 kg
📏 52cm
🏨 Kauno klinikinė ligoninė
⏳️Terminas buvo 10.16
🤱🏼 Vaikiukas pirmas
Pagimdžiau be jokių nuskausminamųjų, 14d. 21:30 nubėgo vandenys, 2h nakties buvome ligoninėje jau (4cm), 12h dienos buvo 8cm, gavau lašą oksitocino, tada jau buvo laaabai smagu, bet ištvėriau.😅😅🙈 Neplyšau, yra tik keli nubrozdinimai, labai stengiausi klausyti personalo. Mažoji valgo daug, dažnai ir gražiai, priešpienis iškart pagimdžius atsirado 🥰🥰 Speneliai aišku nesidžiaugia, na bet niekur nedings, reiks priprast. 😁 Svoris 3,470kg, ūgis 52cm 🥰🥰 O prognozavo didelę. 🤭
Prisiduodam ir mes su Domile
Nukopinu jau rašytą istoriją
🗓 2022-10-15
🕰 18:01
⚖️ 3,630 kg
📏 53 cm
🏨 AGN
⏳️Terminas 10.22
Prieš gimdymą vis skaitydavau istorijas, kur nuvažiuoja su gerokai prasivėrusiu kakleliu ir gimdymas trunka trumpai. Svajojau apie tokį gimdymą ir beveik pavyko!
14 dienos vakare įtartinai dažniau pradėjo sutraukinėt pilvą. Naktį prisidėjo ir skausmelio. Mažokai miegojau, pagalvojau, kad kartojasi pirmo gimdymo scenarijus, ir po pirmos tokios nakties kaklelis bus vis dar uždaras. Bet įdienojus skausmas nedingo. Sąrėmiai nereguliarūs, bet gan dažni, kas 4-6 minutes. Tik retkarčiais su ilgesnėm pauzėm. Apie 11 dienos dar nuvažiavom į Pelėdų parką su pirmagime ir keliais draugais, bet jaučiau, kad veikla nedingsta, panašu, kad kažkas vyksta. Grįžus namo, apie 14 val sąrėmiai lyg ir suintensyvėjo. Nusprendėm važiuot į Antakalnį pasitikrint, nors planavom važiuot gimdyt į KKGN. Nuojauta kuždėjo, kad jei nuvažiuosim į AGN, nenorės jau manęs paleisti.. taip ir buvo.
Nusprendžiau likt AGN, nes kaklelis beveik ties 7cm. 16:16 val parašiau vyrui, kad lieku čia ir, kad atneštų daiktus. Kadangi vandenys nebuvo nubėgę, gydytoja, žinoma, siūlė nuleist vandenis ir suleist arba nesuleist (jei noriu) šampaniuko ir per kelias val pagimdysiu. Labai džiaugiuos, kad išsiderėjau nenuleidinėt vandenų, nors gydytoja nebuvo labai patenkinta. Visus likusius sąrėmius pravaikščiojau iškyrus tomų matavimo metu (Kaune norėjau gimdyt dėl didesnių galimybių gimdyt ne gulimoj pozoj), kadangi AGN praktiškai tokių šansų nėra, norėjau bent maksimaliai ilgai negulėt. Na, ir gan greitai užsimaniau stumt. Paguldė ir per du sąrėmius 18:01 išplaukė mano pupa uoga ☺️ sakau, kad išplaukė, nes vandenys patys nenubėgo, juos nuleido prieš pat stumimą ☺️
Stiprybės ir ištvermės dar gimdysiančiom. Mes, moterys, esam labai stiprios! 🌸
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai