Mildda2022 parašė:
Kada einat apziurai? Atsimenu mums abiem pirmu vizitu tik pusleles matesi. As einu rytoj🙈
Buvau siandiena, lygiai 7sav tai vaizdas toks ❤️ atitinka pilnai 7sav ir plaka ❤️
Mildda2022 parašė:
Kada einat apziurai? Atsimenu mums abiem pirmu vizitu tik pusleles matesi. As einu rytoj🙈
Buvau siandiena, lygiai 7sav tai vaizdas toks ❤️ atitinka pilnai 7sav ir plaka ❤️
Taniush parašė:
Koooks grazus vaizdas❤️❤️. Sveikinu😁
Sveikos!!! Džiaugiuosi prisijungusi 😍 be galo laukti du bruksniukai siandien nudziugino mane. Ryt einu darytis kraujo tyrimo ❤️ neskubėjau darytis testo, kad netektu nusivilti, bet diena pries tai kai tudejo prasideti mm bet susapnavau, kad turiu du vaikus ❤️ (pirmagimei tuoj bus 2)
Iki neštumo saldumynai, visas nesveikas maistas buvo labai megiamas, dabar nesinori išvis, ar kam taip buvo? ir apetitas iki 8savaites buvo padidejes o nuo 8 sav kaip nukapojo, nenoriu valgyti tik koki vaisiu suvalgau vandens arbatos atsigeriu... Nevemiu, kaikada atsiranda sleikštulis tik. Truputi pergyvenu ar nereiktu versti saves? iki neštumo kankinausi nuo rugštingumo dabar kaikada irgi atsiranda...
Saulė B parašė:
Sveikos merginos ,ar kuriai nors nebūna kraujingu iškyru? Man antras vakaras kai šiek tiek pasirodo,diena viskas gerai.
Pas mane yra karts nuo karto...ir šiandien labai prasta savijauta visą dieną lydi, tikrai stipriai pamaudžia pilvo apačioje.. veju blogas mintis į šalį, nes patikrinimo dar reiks palaut savaitę ir tikiuosi, kad viskas bus gerai..
extrapower parašė:
Pas mane yra karts nuo karto...ir šiandien labai prasta savijauta visą dieną lydi, tikrai stipriai pamaudžia pilvo apačioje.. veju blogas mintis į šalį, nes patikri…
Man zinokit irgi šiandien stipriai maudžia pilvo apačią. Ir šonus ir nugarą. Labai neramu.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai