Jura_ parašė:
Sveikos! Jungiuosi ir Aš, pagal skaičiavimus jau 5-oji savaitė! Labai lauktas stebuklas, bandėm nuo Kovo mėnesio, vasarą buvo ankstyvas persileidimas, ir dabar ramy…
Sveikinimai vakar ir aš tokį patį atsakymą turejau🥰😊
Jura_ parašė:
Sveikos! Jungiuosi ir Aš, pagal skaičiavimus jau 5-oji savaitė! Labai lauktas stebuklas, bandėm nuo Kovo mėnesio, vasarą buvo ankstyvas persileidimas, ir dabar ramy…
Vaidiska parašė:
Koks smagus laikas! Sveikinimai ir Jums! 🙏💕 Aš dar negaliu patikėti 😁
Jura_ parašė:
Koks smagus laikas! Sveikinimai ir Jums! 🙏💕 Aš dar negaliu patikėti 😁
As taip pat negaliu patiketi🥰 jei ne papuliu jautrumas netikėčiausių visai🙈
Saulė B parašė:
Spalio 2d.
O mano spalio 3 😍😍😍
Braškute1 parašė:
Sveikos, pagal paskutines mėnesines turėtu būti 6sav ir 2d. Šiandien pasidariau hcg ir rodo 9664, ar normalu?
Skaičiai puikūs😍👌pagal pridėta lentele galite pasitikrinti ar savaites +-atitinka
Braškute1 parašė:
Sveikos, pagal paskutines mėnesines turėtu būti 6sav ir 2d. Šiandien pasidariau hcg ir rodo 9664, ar normalu?
Pas mane buvo 6+1 17000 hcg buvo
skaiciai geri, bet is vieno tyrimo nepasakysi ar gerai.. reikia kartoti ir ziureti ar augimas geras
Taniush parašė:
Pas mane buvo 6+1 17000 hcg buvoskaiciai geri, bet is vieno tyrimo nepasakysi ar gerai.. reikia kartoti ir ziureti ar augimas geras
Kada einat apziurai? Atsimenu mums abiem pirmu vizitu tik pusleles matesi. As einu rytoj🙈
Dianadija1111 parašė:
Sveikos, prisijungiu ir as 🤭 Tik mane kankina siek tiek nerimas, Sausio men turime kelione i tailanda, truputi baisoka del ilgo skrydzio ir laiko juostu, kolkas esu…
Sveikinimai🙂
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai