musuudrabuziai parašė:
O koks jūsų svoris buvo? 😊
Buvo 72 pries pastojant, po gimdymo 65
musuudrabuziai parašė:
O koks jūsų svoris buvo? 😊
Buvo 72 pries pastojant, po gimdymo 65
@Mama - Aš su siaurais klubais (nėra jų tikrai išvis :)), pagimdžiusi natūraliai 2 vaikus. Pirmasis gimė 4kg, prieš nėštumą svėriau 50kg, antroji gime 3,9kg, o neštumą startavau su 54kg.
Tikrai ne nuo klubų priklauso ar bus lengva, ar sunku pagimdyti, mažiau klausykit visų aplinkinių gazdinimų
_Vyšnia_ parašė:
@Mama - Aš su siaurais klubais (nėra jų tikrai išvis :)), pagimdžiusi natūraliai 2 vaikus. Pirmasis gimė 4kg, prieš nėštumą svėriau 50kg, antroji gime 3,9kg, o nešt…
Geras!!🤩
musuudrabuziai parašė:
Sveikinimai 😍 o kada buvo jūsų paskutine mėnesiniu pirmoji diena?
Spalio 2d.
Saulė B parašė:
Spalio 2d.
Ačiū☺️
Dianadija1111 parašė:
Sveikos, prisijungiu ir as 🤭 Tik mane kankina siek tiek nerimas, Sausio men turime kelione i tailanda, truputi baisoka del ilgo skrydzio ir laiko juostu, kolkas esu…
Sveika prisijungusi!🥳aš jūsu vietoje būčiau rami ir laukčiau kelionės, nes visgi dar neštumas bus nedidelis, o visa kita darysite pagal savijauta, daugiau ilsėsites ir svarbiausia būkit atsargesnė dėl maisto. Mes su vyru taip planuojame po nauju kelione, tik žinoma kur kas paprastesne, nes norime išnaudoti galimybe kol galime, žinome jog atsiradus antram vaikui taip paprastai toliau nepakeliausime.
Sveikos, prisijungiu prie jūsų, testai rodo vaiduokliukus, paskutinės mm buvo spalio 9d. Rugsėjo 1d. turėjau abrazija dėl nesivystančio.. ilgai nenorėjau laukti, buvo didžiulis skausmas, jaučiausi labai tuščia, tad nuspredėme bandyti vėl.. tikiuosi šis kartas bus laimingas, labai labai tikiu, kad viskas bus gerai❤️
KitKat parašė:
Sveika prisijungusi!🥳aš jūsu vietoje būčiau rami ir laukčiau kelionės, nes visgi dar neštumas bus nedidelis, o visa kita darysite pagal savijauta, daugiau ilsėsites…
Na mane ramina bent tai kad ne pirma karta jau keliaujame i sia sali, tai pakankamai zinau kaip elgtis su maistu ir gerimais 🥰
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai