Mes ir su anyta nesutariam. Nesutampa auros. Gyvenam uzsienyje, matomes karta per metus tai tas padeda.
Bet as tokia atlapasirde, man taip visu visad gaila, todel labai daznai mastau kad per mazai uosvius lankom.
Mano tevai atvaziuoja ir pas mus ir atostogu isvaziuojam kartu, as su vaikais nuvaziuoju pas juos i Lietuva dazniau, matomes kas 3-4 menesius, vasara kelias savaites su jais praleidziam. Visa tai del to kad jie nerealus su anukais, labai uzsiima, zaidzia, kuria rysi, skambina ir kalbina anukus ir tt.
Uosviai tuo tarpu net nelabai domisi vaikais, kai lankomes vargiai pasnekina, mes labiau skatinam: va sunau eik su mociute pas vistas palesint, su seneliu su traktorium ir tt.. jie net nesumastytu pasikviest. Uosviai nejudrus, jiems sunku net iki kito miesto nuvaziuot. Kai buvau pas savo tevus su 6sav kudikiu neatvaziavo aplankyt nors kvietem, per toli 150km. Lauke kol su vyru atvaziuosim - jis grizo uz menesio tik. Prardo proga aplankyti naujagimi, as viena vaziuoti nesiryzau su 6meciu ir naujagime, o beje manes ir nekviete, sake: atvaziuosit visi kartu.
Tai va man tokia dilema: apsilankymai pas uosvius man ypac nemalonus, iki to daejom kad su manim ten niekas beveik nekalba, kazkada net buvom atvaziave 1d po mano gimtadienio tai net nepasake: su praejusiu ar ka pan. Ech galvoju, man jokio skirtumo bet nu labai nejauku, ten lb nuobodu, vaikam irgi nera kas veikti. Vyras pats nenoriai vaziuoja. Vaziuojam karta per metus, pabunam 5 dienas ar net maziau. Uosviai lb verkia kad anuku nemato, kad nepazista, kad specialiai as neleidziu bendrauti - nesamone, as del vaiku bet ka padaryciau, pas savo tevus nemegstu buti bet vaziuoju del vaiku nes jiems
nerealu ten. O pas uosvius man vyresnelis zyzia kad vaziuojam jau greiciau atgal pas *mamos* seneli...
su anyta musu nuomones issiskiria visame kame, as nemoku meilikauti, o jai atrodo visi geri tik ne as ir ne jos sunus - mano vyras. Kita marti irgi jai lb nepatinka. As kiekviena kart matau kaip jos kuo puikiausiai meiliai snekasi o marciai isejus anyta iskart skundziasi kokia baisuokle! Ar girdejot ka sake! Ojojoj..
tai su manim net nesutaria net nekalba tai ka apie mane sneka tai as net neisivaizduoju..
va tokia nekokie musu santykiai. As tikrai ir pati nesistengiu, man labai pikta kad nesistengia del anuku, nera nieko, nicnieko net saldainio, nupirke mano vaikam, sako: nezinom ka, bet neklausia (ne pinigu problema). pykstu kad mano vyro lyg nemyli, vis priekaistai mums atvaziavus kad jis viska ne taip daro.
Mano vyras yra visu absoliuciai megstamas zmogus, tik ne savo tevu..
Anyta pyksta kad mes per mazai juos lankom, kad per mazai su jais pabunam, pyksta kad vaziuojam aplankyti vyro teta kol sveciuojames pas juos (teta yra nerealus zmogus, vyras mano labai ja myli) anyta pavydi kad mes gerai sutariam su mano tevais..
tuo paciu mano anyta yra moteris kuri lb graziai sneka, niekad nekelia balso tono, kalba mazybiniais zodziais su visais, as tuo tarpu esu karstakose, daznai atrodau salta, galiu buti ir esu pas uosvius nesneki (nes matau kaip apkalba kita marcia tai geriau tyliu nes bijau pradet konflikta)...
O anyta kas tuoj i asaras ir valerijono gerti, net pats mano vyras sako kad tuo manipuliuoja...
Bet visi ja guodzia..
Ir viatiek man istisai skauda sirdi kad va gal tikrai per trumpai pabunam..bet tuo paciu jei busim ilgiau pas uosvius tai jauciu kad is savo vaiju atimsiu laika su mano tevais - kurie realiai visa laika skiria anukam ir labai daug demesio rodo. Ir mano vyrui ten labai gera ir jauku, pas savo tevus mano vyras isitempes.
Vyras siule kad ir jam jau laikas kartais pas tevus su vaikais nuvaziuoti be manes, taip kaip as pas saviskius nuvaziuoju. Bet tada pakalbejom ir sakom kaip cia paaiskinsi vyresneliui kad vaziuojam i lietuva bet pas mamos senelius - ne.. vaikas labai liudes nes mano tevu beproto pasiilgsta..o vyro tevus vadina tais keistais seneliais... nes na.. ji ten prie tv pasodina ir dar mums pakomentuoja kad per daug lepinam nes per daug demesio jam reikia..kad mazaja per daug nesiojam ir tt... ir vel primenu kad kai mano anyta taip sako, ji tada priduria : *oj vaikeliai nenorejau izesit, jus darot kaip jums geriau, mes jau nieko cia nesimanom..ojojoj bet bus jums blogai kad tiek nesiojat, jau gali pabuti vaikeliai ir vieni..ojojoj nepykit vaikuciai jus geruciai...* nemoku paaiskint, bet toks jausmas kad jau 80 nors tik 60...
As nepernesu tokiu kalbu
O bet taciau sedziu va nakti ir negaliu uzmigt nes gaila uosviu .. kiek jie dziaugsmo praranda. Nes musu vaikai nerealus, didziausiais dziaugsmas musu...
Kazkuri cia raset kad matotes su uosviais 2-3 kartus metuose... kazkaip mane ramina tai, jei kazkas gyvena lt ir tiek tik matosi gal nesu as tokia baisuokle kad pas uosvius per metus tik 4 dienas isgaliu isbuti?
Sazine griauzia nors nesuprantu kodel...stengtusi del vaiku pabutume ilgiau...jiems vaikai kad pasiziuret kaip i foto.
Ai dar sake anyta kad nesisusciau foto vaiku tetai, o siusciau jai tik, ji jau pati persius kam nores
Tai sakykit ar as baisuokle marti? Ar vistik uosviai kaip pasiklojo taip ir issimiegojo??