Ivona001 parašė:
Man irgi pasakė nevalgyti pieno produktų ir stebėsime dvi savaites kaip bus.
Bet jau vakar ir užvakar neturėjome tokių burbiliukū.
O jaučiate, kad ramiau miega, ar kažkokius kitokius teigiamus požymius?
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįIvona001 parašė:
Man irgi pasakė nevalgyti pieno produktų ir stebėsime dvi savaites kaip bus.
Bet jau vakar ir užvakar neturėjome tokių burbiliukū.
O jaučiate, kad ramiau miega, ar kažkokius kitokius teigiamus požymius?
žinokite mes tą pačią dieną pradėjome duoti infacol, tai lyg ir geriau, pasitūština gerai, vistiek daug, po kiekvieno msitinimo, bet mūsų ir pirmas vaikas tiek tūštinosi.
Taip pat išrašė colief lašiukų, nes gali būti netoletavimas laktozės (lieso pieno).
Nes diena būna nerami.
Ivona001 parašė:
žinokite mes tą pačią dieną pradėjome duoti infacol, tai lyg ir geriau, pasitūština gerai, vistiek daug, po kiekvieno msitinimo, bet mūsų ir pirmas vaikas tiek tūšt…
Man išėmus pieną buvo kaip diena ir naktis. Bet dabar matau, kad ne tik pienas jai alergizuoja.
laba diena musu vyrui 2 metukai viduriuojama nuo vakar,dygsta dantukai kruminiai gale, buvome pas gyditoja padare tyrimus kraujuko hemoglobinas 108 biski mažokas, kraujukas uzdegimo nerodo,is tyrimu rode kad cukriukas pasedes truputi. Tai pat paeme megineli kakucio augint bakt laukiame atsakymo ketvirtadieni. O is vandenuko visada duodame Orsalita, kmynu arbatele biski saldinta kad cukriuka pakelti dar vartojame Enteroli ir Hydracek bei silicea. Kakucio kvapas astrus ir su rugstele. Nezinome ka daryti nes niekas nepadeda naktimis miegelis jautrus begalo prabunda vis, visada budejimo rezime esame. Ar tai gali buti nuo dantuku kad sitaip smarkiai pasireiskia.
Ivona001 parašė:
žinokite mes tą pačią dieną pradėjome duoti infacol, tai lyg ir geriau, pasitūština gerai, vistiek daug, po kiekvieno msitinimo, bet mūsų ir pirmas vaikas tiek tūšt…
Kaip jums tie lašiukai? Ar padeda ?
-1magination- parašė:
Man išėmus pieną buvo kaip diena ir naktis. Bet dabar matau, kad ne tik pienas jai alergizuoja.
Per kiek laiko nuo pieno produktu nevartojimo pradėjo gerėti situacija jums?
Deimantė.. parašė:
Kaip jums tie lašiukai? Ar padeda ?
Pirmasis pagerėjimas jau kitą dieną, bet tas pagrindinis užtruko apie dvi paras. Vėliau vis geriau.
-1magination- parašė:
Pirmasis pagerėjimas jau kitą dieną, bet tas pagrindinis užtruko apie dvi paras. Vėliau vis geriau.
Ir kasdien naudojate ? Kas kiek laiko ?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai