Eri. parašė:
Tik iki minus 5?
Miegot taip, iki - 5. Kai šalčiau būdavo, lauke nepalikdavau keliom valandom. Bet pasivaikščiot išeidavom iki minus 10,maks valandai. Virš minus 10 kūdikiams į lauką nerekomenduojama.
Eri. parašė:
Tik iki minus 5?
Miegot taip, iki - 5. Kai šalčiau būdavo, lauke nepalikdavau keliom valandom. Bet pasivaikščiot išeidavom iki minus 10,maks valandai. Virš minus 10 kūdikiams į lauką nerekomenduojama.
Mezgeja1 parašė:
Nesupykit tik, bet prie minus 15 kažin ar vaiką norėtumėt migdyt lauke![]()
Mes columbia naudojom irgi tai vaikas tikrai nebuvo niekada sušalęs, bet jau prie …
Mezgeja1 parašė:
Nesupykit tik, bet prie minus 15 kažin ar vaiką norėtumėt migdyt lauke![]()
Mes columbia naudojom irgi tai vaikas tikrai nebuvo niekada sušalęs, bet jau prie …
Čia Eri tikriausiai atsakymas 🤔? Nes apie - 15 kaip tik ir nerašiau 🤣
Pasakysiu aš savo pastebėjimus dėl ėjimo į lauką žiemą. Man labai keista, kai artėjant šaltam sezonui visos mamos puola ieškoti kuo šiltesnių kombinezonų (neretai ir skirtų nešioti iki - 30°C), bet tik nukrenta temperatūra žemiau nulio ir visos sėdi namie. Tai kam tada save apsikrauti paieškomis?
Mes praėjusią žiemą ėjom į lauką kasdien, ir prie - 20°C. Miegodavo dukra po 2-3 val. Mūsų vežimėlis labai sandarus, kombinezonas šiltas (tiesa, ne Columbia). Tai ji nei sušaldavo, nei šalto oro prisikvėpuodavo.
Mano komentaras neskirtas nieko įžeisti.
dovile.gavene parašė:
Pasakysiu aš savo pastebėjimus dėl ėjimo į lauką žiemą. Man labai keista, kai artėjant šaltam sezonui visos mamos puola ieškoti kuo šiltesnių kombinezonų (neretai i…
Mes taip pat nusipirkom Lassie ir tikrai eisim į lauką, ir ne prie minus 10. Lygiai taip pat su pirmagimiu ejau, ir dabar eisim. Beja, columbia man nepatiko.. Skystas toks atrodo. Nieko nenoriu įžeisti.
Buvo įdomu juos pačiupinėti, bet nepatiko. Rinkausi tarp Huppos ir Lassie, bet kol kas pasiėmėm Lassie, nes pasidaro vokelis.
Eri. parašė:
Mes taip pat nusipirkom Lassie ir tikrai eisim į lauką, ir ne prie minus 10. Lygiai taip pat su pirmagimiu ejau, ir dabar eisim. Beja, columbia man nepatiko.. Skyst…
Aš taip pat didelė Lassie gerbėja ir jų šitie kombinezonai-vokeliai yra nuostabūs! Jei tik reikia perkelti iš lopšio į autokėdutę, tai tik šast ir pasidaro kojytės iš maišo ir net vaikas nepabunda! 👍
dovile.gavene parašė:
Aš taip pat didelė Lassie gerbėja ir jų šitie kombinezonai-vokeliai yra nuostabūs! Jei tik reikia perkelti iš lopšio į autokėdutę, tai tik šast ir pasidaro kojytės …
Va va, vieni pliusai šiems kombinezonams, man. Geriau daugiau sumokėti, bet man ju ir kokybe patinka, ir šiltumas, ir kad 2in1.
Uogyte1 parašė:
Sveikos mamytes,noreciau jusu patarimo,ar silti columbia kombinezomai ir koki rekomenduotumet dydi imti geriau,musu ugis 79,mes pasimatavom 18-24 tai mums net labai…
Jeigu vaikutis judrus daug bėgioja, nenustygsta vietoje tada tikrai gerai, dukra niekada nebuvo sušalusi... o dydžius tai reikia pasižiūrėti gal lentelę jų rekomenduojamų pagal ūgį....
Uogyte1 parašė:
Sveikos mamytes,noreciau jusu patarimo,ar silti columbia kombinezomai ir koki rekomenduotumet dydi imti geriau,musu ugis 79,mes pasimatavom 18-24 tai mums net labai…
Žiūrint koks vaiko amžius. Iki metų jie dar labai sparčiai auga. Mano berniukas 18-24 dydį dėvėjo 2 žiemas. Vieną su užlenktom rankovėm, kitą su batukais. Pradžioje lapkričio mėn dar buvo laisvokas, bet vežimėlyje miegoti netrukdė, o va vasarį jau neužteko užlenktų rankovių, nes išaugo labai. Kitas berniukas antra žiema dėvės 12-18, bet atskirą Columbia. Jų kitokia sudėtis.
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai