Mihu parašė:
Merginos, o mum su vyru iškilo toks klausimas, ar šiais laikais dar kas tariasi su gydytojais dėl gimdymo, kad priimtų būtent tas gyd ?
Yra tokia paslauga, bet lyg mokama ( reikia pasitikslinti nuo įstaigos ) 🤔
Mihu parašė:
Merginos, o mum su vyru iškilo toks klausimas, ar šiais laikais dar kas tariasi su gydytojais dėl gimdymo, kad priimtų būtent tas gyd ?
Yra tokia paslauga, bet lyg mokama ( reikia pasitikslinti nuo įstaigos ) 🤔
Mihu parašė:
As tarsiuos su savo priziurincia ginekologe, kad dalyvautu gimdyme. Taip buvo ir su sunumi. Terminas buvo xx data. Sake, kad dirbs tokia ir tikia diena- jeigu anksciau neprasides veikla- atvaziuok pas mane
taip ir padareme. Atejo , pasitiko, skatino gimdyma- prieme.
Jeigu nutiktu anksciau- tai skambinciau. Kad atvyktu
andziukas parašė:
Šiandien įdomus simptomas atsirado, pradėjo keli lašai skysčio iš spenelių lašėti 🫣
Aš ir pastebėjau, kad kartais ant spenelių matos tarsi priešpienio lašeliai nudžiūvę. Organizmas ruošias. Nors labiausiai bijau žindymo. Man su pirma dukryte pradžia tokia sunki ir skausminga buvo... 🙈
Eve1 parašė:
Rimtai gali matytis?😱
Taip,matosi kai kilnojasi
andziukas parašė:
Šiandien įdomus simptomas atsirado, pradėjo keli lašai skysčio iš spenelių lašėti 🫣
Kaip fainai 🥰
auryte777 parašė:
Kada pasakėte darbdaviams apie nėštumą, tos merginos kurios neturi rizikų darbe? 😊
Šią savaitę pasakiau
Uoga13 parašė:
Šią savaitę pasakiau![]()
Aš irgi jau svarstau, kad reiktų pasakyti. Bet ar 16 sav. ne per anksti. Šiuo metu dekreto data įrašyta vasario 11 d., plius dar mėnesį atostogų turiu 🤔
auryte777 parašė:
Aš irgi jau svarstau, kad reiktų pasakyti. Bet ar 16 sav. ne per anksti. Šiuo metu dekreto data įrašyta vasario 11 d., plius dar mėnesį atostogų turiu 🤔
As pasisakysiu apie 18 sav darbdaviui. Kolege viena zino nuo 12 sav
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai