Kkarollina parašė:
O tos kurios lankotės poliklinikoje ir taip pat turite ilgą tarpą tarp 13 ir 20 savaičių apžiūrų ar einate privačiai per tą tarpą?
Aš ėjau 16 sav papildomai 🙂
Kkarollina parašė:
O tos kurios lankotės poliklinikoje ir taip pat turite ilgą tarpą tarp 13 ir 20 savaičių apžiūrų ar einate privačiai per tą tarpą?
Aš ėjau 16 sav papildomai 🙂
balandžio6 parašė:
Merginos, ar jau turit kažką strijų prevencijai? Pradedu žvalgytis
Praeita nestuma naudojau sita, nei vienos strijos neatsirado, o buvau 22 kg priaugus. Dabar irgi ta pati tepu. Nors skaiciau kazkur, kad strijos cia labiau genetika ir nebutinai prevencija gali padeti.
balandžio6 parašė:
Weleda alieju naudoju , tai labai fainas, patinka, kad yra su dozatoriumi. Turiu ir bio oil bet labai erzina, kad nera dozatoriaus , tai kazkaip weleda eina i trasa dazniau 😆
balandžio6 parašė:
Amidomio kremą turiu, nežinau kiek jis padeda, bet mano oda ir taip neelastinga, tad strijų pilna jau 🫣
Gabree parašė:
Jaučiu,ir matosi kur gakta kai iškyla 'gumbeliai' 🥰
Rimtai gali matytis?😱
ToSi parašė:
t
Preita nestuma tepiau paprastu drekinamuoju kremu ( kai nepamiršdavau 😅) , o pilvas buvo milžiniškas +25kg🫠 Strijos atsirado tik ant krūtinės ir jau po gimdymo kai staigiai ir stipriai padidėjo krūtinė 😕 Tai pritariu , jog priklauso nuo genetikos ir odos elastingumo.
balandžio6 parašė:
Su pirmu naudojau Uriage nuo strijų, tai ir dabar jį pasiėmiau. Neatsirado pas mane jų su pirmu, bet šiaip manau didelė dalis yra genetika labiau ir kaip sako ir geras drėkinamasis kremas yra gerai, nes esmė odos elastingume😊
balandžio6 parašė:
Niekas nuo strijų nepadės ... Ant nugaros turiu nuo paglystes kaip šokau į ūgį, dabar pirmo nėštumo metu atsirado ant šonų prie užpakalio ir krūtinės , nes jos abi buvo didelės ... Tad ieškojau "paauglystės " metu sakė neįmanoma rasti gero metodo .. O žiauriausią kad negaliu užsidėti maudimuko vasarą , nes ant nugaros labai matosi , tie kur ant šono prie užpakalio ir krūtinės taip nesimato ..
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai