Happy_days parašė:
Labas rytas mums 16+2d kaip jums su judesiukais ar jauciate? As dar ne visiskai... mano 3nestumas su 2 vaikais jutau jau tokiam laike lengvus pakutenimus.. neramu k…
18+5 judesius jaučiu labai gerai
Happy_days parašė:
Labas rytas mums 16+2d kaip jums su judesiukais ar jauciate? As dar ne visiskai... mano 3nestumas su 2 vaikais jutau jau tokiam laike lengvus pakutenimus.. neramu k…
18+5 judesius jaučiu labai gerai
Happy_days parašė:
Mano placenta irgi priekyje, ginekologe sake,kad tures stipriai spirti, jog pasijaustu. O su pirmu buvo 19+, kai pirma kart pajutau. Tai dar palaukit 🙂 Gal ramesnis vaikas, ar kitokios padety ir nesijaucia.
ToSi parašė:
Mano placenta irgi priekyje, ginekologe sake,kad tures stipriai spirti, jog pasijaustu. O su pirmu buvo 19+, kai pirma kart pajutau. Tai dar palaukit 🙂 Gal ramesnis…
Mano irgi placenta priekyje , bet as jau truputi spyrius jaučiu , ne tokius kad duotusi istisas 24h bet jaučiu .
LapeSu parašė:
As irgi vakar paskambinau savo gydytojai ( vizitas kita sav.) Tai sake jei nebėga per kojas tai tikrai ne vaisiaus vandenys, o paprasčiausiai išskyros 🙂
Man niekas per kojas nebego ir nereikėjo net paketų o vandenys pasirodo lašėjo 😔
Kamillija parašė:
Kokia buvo priezastis vandenu tekejimui? Infekcija?
Taip
emilijaproc parašė:
Mano irgi placenta priekyje , bet as jau truputi spyrius jaučiu , ne tokius kad duotusi istisas 24h bet jaučiu .
Toks sutapimas, bet vakar vakare ir as pajutau 🙂 Galvoju, va kaip tik parasiau, kad nieko nejauciu ir pasibelde mazylis.
ToSi parašė:
Toks sutapimas, bet vakar vakare ir as pajutau 🙂 Galvoju, va kaip tik parasiau, kad nieko nejauciu ir pasibelde mazylis.
Va kaip smagu 🙂
O aš su liūdnesnėm nuotaikom. Antradienį vakare pradėjo bėgti kraujas, iš karto į santariškes atvažiavau. Apžiūros metu kraujo buvo pilnos grindys. Paguldė porai dienų. Vakar po apžiūros surado hematomą, kad kaklelis yra sutrumpėjas ir placenta pilnai dengia žiotis. Nieko nežada kaip bus ateity. Dabar išleido namo, su gulimu režimu
Saulytė parašė:
O aš su liūdnesnėm nuotaikom. Antradienį vakare pradėjo bėgti kraujas, iš karto į santariškes atvažiavau. Apžiūros metu kraujo buvo pilnos grindys. Paguldė porai di…
Oho, linkiu, kad viskas pasikeistu i geraja puse. O per apziura echoskopo metu nemate, kad placenta dengia kakleli? Tausokite save svarbiausia!
Saulytė parašė:
O aš su liūdnesnėm nuotaikom. Antradienį vakare pradėjo bėgti kraujas, iš karto į santariškes atvažiavau. Apžiūros metu kraujo buvo pilnos grindys. Paguldė porai di…
Linkiu kad butu viskas gerai❤️ ilsekites❤️
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai