Ringailiux parašė:
Gavau laišką, kad išmokės man tą išmoką už vaikus. Netikėta, nes jau buvau pamiršus. Bet labai smagu, nes kaip tik nurodžiau sąskaitą, kurioje turi kauptis juodos d…
Tai, kad gerai jis cia atrodo, relax
Ringailiux parašė:
Gavau laišką, kad išmokės man tą išmoką už vaikus. Netikėta, nes jau buvau pamiršus. Bet labai smagu, nes kaip tik nurodžiau sąskaitą, kurioje turi kauptis juodos d…
Tai, kad gerai jis cia atrodo, relax
S.P.P. parašė:
Jau saukstai po pietusiandien "pasitaskem" ir oficialiai nusipirkom sklypa
Dabar privalesim A klases nama statytis
A+;)
Is Kauno i Jonavos puse vaziuojant yra kavine Cepelinai XXL . Ziuriu issinesimui kvite imusta: sriuba, cepelinai, tara, maiselis 20 ct !!! OMG , patys savo firmos maiselius turi , i juos deda ir apmokestina. Ta karta buvom jau nuvaziave kai pastebejau. Kita karta pirkdama pasakiau, kad maiselio NEREIKIA. Girdziu virtuvej: nedek nedek maiselio. Tai ar ne apiplesimas? Beje, cepelinai labai skanus, bet imones politika slyksti.
Ringailiux parašė:
Štai taip atrodo panikuojantis zamiokulkas![]()
??? Musu irgi panikuojantis ???
Irgi po namo isigijimo supanikavo ?
mulier parašė:
Is Kauno i Jonavos puse vaziuojant yra kavine Cepelinai XXL . Ziuriu issinesimui kvite imusta: sriuba, cepelinai, tara, maiselis 20 ct !!! OMG , patys savo firmos …
Ekologijos mokestis
Maximoje irgi sumokame už maišelius su jų reklama
Iš esmės tai įmonės pasirinkimas, tik tiek, kad klientas turi būti apie tai informuojamas ir apie pasirinkimo galimybę, o ne kad į čekį įmušt, o po to, pas mus kainuoja naglu veidu... ?
bambucza parašė:
A+;)
Jap jap
samata ir skaiciuojam A+ klasei. Ryt pas architektus ir bandysim projektuot
Butu puiku dar siais metais bent pamata issiliet... bet tiek visokio popierizmo, kad nzn ar spesim. Na o iki to laiko reik dar labiau dirbti ir taupyti
Kad kuo maziau skolintu lesu butu ;)
augustielee parašė:
Siandien pirkau 3 rozes po 1.80 pardaveja sako 6eur. Nu man kazkaip nesigauna 6 jei po 1.80 sako tai dar celofanas gi kainuoja, as is principo sakau tai isvyniokit,…
Jau kokius 5 metus moku už celofaną ir juostelę. Nemokamai tik į popierių vinioja.
mulier parašė:
Is Kauno i Jonavos puse vaziuojant yra kavine Cepelinai XXL . Ziuriu issinesimui kvite imusta: sriuba, cepelinai, tara, maiselis 20 ct !!! OMG , patys savo firmos …
O yra bent viena parduotuvė, kuri nemokamai dalina plastikinius maišelius? Vaistinėse visose moku, knygynuose moku, supermarketuose moku, batų parduotuvėse moku (batų kalne lyg ir nemokamai davė, bet Danijoje tikrai mokėjau)
Astartė parašė:
Jau kokius 5 metus moku už celofaną ir juostelę. Nemokamai tik į popierių vinioja.
Man pirma karta taip, tai labai didele nuostaba
bet kur pvz mokami maiseliai tai paklausia "ar maiselio reikes?" O cia neklause nieko
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai