Errrikiux parašė:
Ale gudra pasirodois kur ji kazi zinojo
![]()
Giminei pas mane yra sakau gal treciai Kartai nepagailetu
Tai tu nepradek cia verkslenti viskas gerai bus va eisim I liutuku tema man rodos abi
Duos gi dievas anksciau ar veliau.
Errrikiux parašė:
Ale gudra pasirodois kur ji kazi zinojo
![]()
Giminei pas mane yra sakau gal treciai Kartai nepagailetu
Tai tu nepradek cia verkslenti viskas gerai bus va eisim I liutuku tema man rodos abi
Duos gi dievas anksciau ar veliau.
vaivorykshte parašė:
Tai čia jau ir vyras visas gražus dekrete "atostogautų"![]()
![]()
Tai ir močiutė iškviesta būtų.
@Lauruciukas@ parašė:
Iki 6 menesiu kazkaip baika augint vaika, valgo-kakoja-miega. Vsio. Paskui dantys....apie 2m oziai lenda ir t.t.
O aš po pirmo gimdymo dar neatsigavus, daugiau nenoriu gimdyt, nors visada svajojau 2 - 3 turėti.
@Lauruciukas@ parašė:
Iki 6 menesiu kazkaip baika augint vaika, valgo-kakoja-miega. Vsio. Paskui dantys....apie 2m oziai lenda ir t.t.
Nu tas tai jo.. mes tai kažkaip pasitarėm ir nusprendėm, kad db toks periodas, kai augint vaikus galim, paskui į daržą abu ir aš mausiu darban
nes kažkaip būtų pauzė tokia, grįžti, padirbi ir vėl dekretas
o čia atsėdi vienu metu ir psio
nu tas tai jo, bet ką gali žinot kaip bus
maniškei dygsta dantys, bet naktį visą išparpia kaip reikalas, tik kad lovoj migruoja
vaivorykshte parašė:
Nu tas tai jo.. mes tai kažkaip pasitarėm ir nusprendėm, kad db toks periodas, kai augint vaikus galim, paskui į daržą abu ir aš mausiu darbannes kažkaip būtų p…
Maniske jau 5 turi. Su lovos migravimu. Irgi
ziauriai...
Katiara parašė:
Tai ir močiutė iškviesta būtų.![]()
Kokia močiutė, visa anyta
O kas nutiko su pirmu? Nekokia patirtis?
vaivorykshte parašė:
Nu tas tai jo.. mes tai kažkaip pasitarėm ir nusprendėm, kad db toks periodas, kai augint vaikus galim, paskui į daržą abu ir aš mausiu darbannes kažkaip būtų p…
Tai gal pirmieji dantukai? Maniskei pirmieji 8 lengvai dygo, be okiu problemu. O vat dabar pries paskutinius kruminius auginam, tai 2 menesius be miego...po 10-15 kartu keliasi nakti. 2 menuo kaip tie patys 2 dantys dygsta ir dar 100% neisdygo....Jei butu dar naujagimis - pasikarciau turbut....
Šventoji trejybė parašė:
Maniske jau 5 turi. Su lovos migravimu. Irgiziauriai...
Pirmi 8 mums buvo baika, tu geriau palauk kol bent 1 kruminis islis, tada galesi pametinukus planuot....
Šventoji trejybė parašė:
Maniske jau 5 turi. Su lovos migravimu. Irgiziauriai...
Oho kiek daug jau
mes apačioj turim 2 jau nuo 7mėn, db viršuj prasiskyrus dantena, kita jau žiojas
ir dar šoniniai baltuoja pro dantenas.. tai pažirs vienu metu
nu matysim kaip čia bus su tais krūminiais.. tai planuot yra viena, bet kartais Dievas juokias iš planų ir ką tu jam
vaivorykshte parašė:
Oho kiek daug jaumes apačioj turim 2 jau nuo 7mėn, db viršuj prasiskyrus dantena, kita jau žiojas
ir dar šoniniai baltuoja pro dantenas.. tai pažirs vienu me…
Su pirma pavyko nu gal ir su antra pasiseks vyras susimaste jau gerai.... Laukia siandien Naktele
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai