Ingka parašė:
Mano patirtis rodo, kad smagiai isisiubavus su visa kedute galima nusiversti 🤷♀️ o kur dar genialios mintys kėdutėse atsistoti... Diržai ne šiaip sau sugalvoti, ir…
Tai nereik pirkt pigiu kėdučių nesaugių ir taip nenutiks😂
Jus buvote geresnis vaikas savo tevams nes padejot jiems sunkius darbus nudirbt,turit didžiuosius savimi o ne pavydeti tiem kitiem kurie nepadėjo tevams . Pagalba ir darbas žmogų paruošia suaugusiųjų gyvenimui.
As buvau miesto vaikas tai man prie ūkio darbu neteko daryt bet namuose kitus darbus taip aš jau nuo 14m ruošdavau maistą namuose visai šeimai namus tvarkydavau ir daug kitu darbu darydavau net pati savim ir savo reikalais pasirūpindavau kas šiai dienai man duoda tai kad mano namuose ideali tvarka maistą galiu pagaminti iš bet ko ir net sudėtingus pareikalius ir visus kitus reikalus sutvarkau be kitu pagalbos.
Pvz mano keli pažystami augo taip kaip jus ale norėjot augti tai nei valgyt moka nei reikalus tvarkosi ir jiem normalu gyevnt pas tėvus nors metu virš 20 ir daugiau nes jų įsivaizdavimu tėvai privalo juos išlaikyt,tad čia yra skaudi šių dienų realybe kai vaikai auginami šiltnamio sąlygomis.
Ačiū aš tokio savo vaiko nenoriu ,užaugus jei turės priekaištų lai turi kaip sakant nesvabru kaip tu vaiką auginsi jis turės vsitiek ką papasakot psichologui.
Aš manau jog vaikui būt vaikų yra Ok bet vaikas turi ir pareigas ne tik laisves.
Kaip paruošti maža žmogų gyvenimui jei jis to nemokomas?