2021.03.30 12:12 (prieš 5 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Mano patirtis sako jog vaikai nekrenta nei iš kėdučių nei vonioje jei jie net ir neprisegti.
Mano patirtis rodo, kad smagiai isisiubavus su visa kedute galima nusiversti 🤷♀️ o kur dar genialios mintys kėdutėse atsistoti... Diržai ne šiaip sau sugalvoti, ir įspėjimai nepalikti be suaugusiojo priežiūros irgi ne šiaip sau parašyti.
Vabaliukas09 parašė:
Trauma tai jum nes juk matau nepatinka parodymas jog vaikai nėra tokie neįgalus kokius jus juos darote.
Nei jūs žinot kokie tie vaikai bus (tiek jūsų, tiek mūsų), tik gyvenimas parodys 😊
O tas jūsų „įgalumo“ ugdymas labai netoli nuo neatsakingumo. Tikiuosi, kad tik forume save taip bandote iš aukšto pateikti, o realiame gyvenime darote kitaip 🌹
Kas dėl „senu“ laiku... Taip taip, melzem karvės, padėjom tevam, pardavėm vasaras ūkio darbam. Bet suaugus ir prapletus akirati, sužinojus kad vietoj ūkio darbų vasaromis kitų vaikų tėvai juos leisdavo į stovyklas, veždavosi atostogų ar dar kažkaip kitaip uzsiimdavo... Suspausdavo širdį. Nes suvokdavai, kad tu irgi galėjai turėti tokias galimybes, bet nežinojai ir artimieji nesidomėjo. Tad belieka arba susitaikyti ir atsigriebti, arba su nuoskaudos gaidele savo „patirtį“ kelti aukščiau visko ir niekinti kitus. Tada ir prasideda „ kol jūs po stovyklas lakstėt ir veltedziavot, aš labai atsakingai tevam padejau“ bei pan..... Netaikau šito konkrečiai niekam, tiesiog pasidalinau iš patirties 🌹