@gniiii parašė:
gerai jei nera nugaros skausmu,beje gimda nenusmuks kaip kiti sako![]()
kad kiti ir nesake,kad po sukimo nusmuks
@gniiii parašė:
gerai jei nera nugaros skausmu,beje gimda nenusmuks kaip kiti sako![]()
kad kiti ir nesake,kad po sukimo nusmuks
aistionok parašė:
O kur gi dingo geroji sio forumo dvasia? Pagalvokit pati sau mintyse ar noretumet gauti toki informatyvu atsakyma i savo klausima? Vadinasi reikia info jei klausiu …
Nesuprantu kodel jus ja uzsipuolet as jos komentare nieko pikta neizvelgiau .jum patare negalvot apie augimo suolius maityt kada vaikas nori tai kas cia tokio? bet jai jus norit info apie suolius jai nerandat cia sitam forume tai pasigoglinkit tikrai rasit info internete
: Sekmes jum as jusu nepuolu
lemuras parašė:
Nu 300lt uz danti daug.. O tai kada vaziuot,kad tikrai priimtu? Nes nuvaziuot 120km, o tada gryst ir vel kita kart vaziuot?Nes man odontologe taip ir patare, n…
Privaciai
monce parašė:
o kaip tas lanko sukimas su tais 'barskaliukais'.ar gerai jis?
Super lanko sukimas, man net nugarai lb gerai padeda. Dėl gimdos nežinau, nesu tokių bėdų turejus, nors ir kilnoju ir pabėgioti tenka
O gimda gal reikia ir "patreniruoti" skaičiau, kad makšties rutuliukai nemažai padeda. Pati dar nebandziau, bet mąstau nusipirkt pabandyti.
varzgalyte parašė:
Galiu atsiųsti šią knygą, jai kaip tik akcija knygos.lt
Prajuokinot vel, ot jumoriste
neizvelgiu nei vieno izeidimo savo zodziuose, nebent jus neteisi, del to pati supykot ir isizeidet
ir nuo kada kazin prasymas pateikti informacija kuria remiates vadinamas depresija
k? Na dar kart linkejimai nuo forumo "bobyciu "
nu as dabar pagalvojau apie svori. jei kg kelimas turi itakos, tai savo lele 11kg tampau kasdien. ir tikrai negalvoju ar pritupus ar ne. su raisciais buvo bedu ir iki gimdymo. nestumo metu skausmai buvo ir sake kad silpni raisciai. bet nebuvau nei begike nei labai jau aktyviste sporto atzvilgiu.... kazki kas tos ytakos turejo...
emma parašė:
Aš visada sportavau ir sportuosiunereikia kraštutinumų
tai visos bėgikės su pasmukusiom gimdom ar aš kažko nesupratau? Greičiausiai priešingai.
![]()
Kad raumenys tvirtėja tai taip. Tačiau bėgimas ir tampymasis yra tik blogai tuo atveju. Ir deja klystate, tik po gimdymo gimda atsistato į pradinę poziciją. Mūsiškiai medikai apie tai man atrodo išvis neturi informacijos.
Mary.S parašė:
Kad raumenys tvirtėja tai taip. Tačiau bėgimas ir tampymasis yra tik blogai tuo atveju. Ir deja klystate, tik po gimdymo gimda atsistato į pradinę poziciją. Mūsiški…
Aham, neturi jie tos informacijos apie nieką
emma parašė:
Aham, neturi jie tos informacijos apie nieką![]()
Apie tai tikrai neturi
jei turėtų, tai gausiom ir skausmingom mėnesinėm gydyti siūlytų gimdos masažus, o ne kontraceptikus
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai