Gitannaa, galiu pasakyti, kad K protokolai ne paslaptis ne vienam gydytojui. 🙂 Mes buvome pas genetikę Benušienę ir ji žino apie viską. Nė žodžiu neužsiminė, kad dabar kažkas gali būti blogai su mano ar vaiko sveikata dėl vartojamo rusiško IgG. Kažkaip ir kitos nebuvo, kad ateitų pasiskųsti dėl vaikų, su K pagalba susilauktų, sveikatos. 🤷🏼♀️ O dar kitas dalykas, kaip galėtum atsekti, kad sveikatos problemos atsirado dėl x priežasties. Mes negyvename vakuume, mūsų organizmus veikia ištisa aplinka.
O dar man pro akis neprasprūdo, jog spekuliuojate, kad ji nebeturi Ru IgG, nes ją kažkas prikirpo... Ar jūs sekate paskutinių metų įvykius? Žinote kaip sunku kažką begauti iš tos Rusijos?
Šiaip, aš nesuprantu kam kelti tą klausimą, kai net neplanuoji kreiptis į gydytoją pagalbos... Tarsi ji būtų ką nors blogo padariusi. 🤦🏼♀️
Beje, konsultuoja ji ir nemokamai savo klientes, jei jos negali atvykti į gyvą konsultaciją. O už konsultacijas savo kabinete galėtų imti tikrai daugiau, juk ir uždirbtų tada dar daugiau
, sostinės kainomis, tai pas ją dar labai pigu.