N.E.R. parašė:
Merginos, kas išmanot.
Prieš einant pas genetikę, pasidomėkite ar giminėje yra buvę persileidimų (pas mamas, močiutes, tetas), patalogijų ( ar kas gimė su neįgalumu).
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįN.E.R. parašė:
Merginos, kas išmanot.
Prieš einant pas genetikę, pasidomėkite ar giminėje yra buvę persileidimų (pas mamas, močiutes, tetas), patalogijų ( ar kas gimė su neįgalumu).
Syria parašė:
Šita jau žinau, kai ėjau į skanus pas genetikus budama neščia, tai jau visko išklausinėjus buvau. Dėkui.
N.E.R. parašė:
Šita jau žinau, kai ėjau į skanus pas genetikus budama neščia, tai jau visko išklausinėjus buvau. Dėkui.![]()
Pabandykit paprašyti genetiko ištirti vyrui y chromosomú mikrodelecijas. Aišku, retai jas randa, bet jei nemokamai padarytú ramiau būtú. Patiems mokėti labai brangu.
Ocean Ni parašė:
Pabandykit paprašyti genetiko ištirti vyrui y chromosomú mikrodelecijas. Aišku, retai jas randa, bet jei nemokamai padarytú ramiau būtú. Patiems mokėti labai brangu…
Gerai.
Užrašiau
N.E.R. parašė:
Merginos, kas išmanot.
Man Santarų genetikė dar berods Leideno faktorių ir protrombino mutaciją nemokamai ištyrė (po pasikartojančių nesivystančių).
Sunda parašė:
Man Santarų genetikė dar berods Leideno faktorių ir protrombino mutaciją nemokamai ištyrė (po pasikartojančių nesivystančių).
Pasižymėjau
N.E.R. parašė:
Pasižymėjau![]()
Taip pat rekomenduočiau apsilankyti pas Karpenko, jeigu dar nebuvote ir išsitirti ir Lastelinį imunitetą, KIR, NK gimdoje. Labai gali būti, kad susiję su Imuniniu nevaisingumu.
Mažylė1 parašė:
Taip pat rekomenduočiau apsilankyti pas Karpenko, jeigu dar nebuvote ir išsitirti ir Lastelinį imunitetą, KIR, NK gimdoje. Labai gali būti, kad susiję su Imuniniu n…
NK kol kas planuoju pasitikrinti kraujo tyrime...tas iš gimdos gąsdina. Nepakanti skausmui...kiek prisimenu Jūs darėtės? Kaip rezultatai? Suprantu, kad iš gimdos didesnis tikslumas.
Mažylė1 parašė:
Taip pat rekomenduočiau apsilankyti pas Karpenko, jeigu dar nebuvote ir išsitirti ir Lastelinį imunitetą, KIR, NK gimdoje. Labai gali būti, kad susiję su Imuniniu n…
O KIR is kraujo neatliekamas?
Karolina12345 parašė:
O KIR is kraujo neatliekamas?
KIR iš kraujo atlieka, kiek pamenu.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai