Edga parašė:
Esu užsiregistravus pas G klinikose,sakykit ar tą pačią dieną daro tyrimus ar reikia daugiau vizitų?
Iškart padaro, imkit ir vyrui šalia laiką, abiem iškart viską padarys
Edga parašė:
Esu užsiregistravus pas G klinikose,sakykit ar tą pačią dieną daro tyrimus ar reikia daugiau vizitų?
Iškart padaro, imkit ir vyrui šalia laiką, abiem iškart viską padarys
Aquilina parašė:
Iškart padaro, imkit ir vyrui šalia laiką, abiem iškart viską padarys![]()
Tai dabar negausiu jo šalia? Neprirašys ten prie manęs turbūt,jei pasuksiu🤔
Aapupa parašė:
Gal kuri zinot kaip yra su H. Pylori bakterija, jei pvz antikunai IgA- neigiamas, o IgG- teigiamas? Ar tai reiskia, kad kazkada turejau ja, o dabar nebe?🤔
Taip
pas mane IgA teigiamas, tai sake, kad siuo metu turiu phylori
Edga parašė:
Tai dabar negausiu jo šalia? Neprirašys ten prie manęs turbūt,jei pasuksiu🤔
Abejoju, reik kiekvienam atskirai laiko, tai arba atskirai eikit, arba registruokitės kada laikai yra abiem 🙂 beeet tikrai blogiau jei ir pasuksit paklaust, o gal 🙂
Nykštukė parašė:
Kas seke mano istorija, tai siandien buvau echo, tai dvynukai!! 😳 tarp ju 4 d skirtumas, pries tai antro net nemate, bet vienas kiek silpnesnis.
O Dievai!!!
Kaip džiugu, laikykitės, vien tai, kad sulaukėte tokio laiko yra geras ženklas ir vadinasi veiksmų planas veikia 🙏
ViGin parašė:
O Dievai!!!
Kaip džiugu, laikykitės, vien tai, kad sulaukėte tokio laiko yra geras ženklas ir …
Taip tikrai ❤️
Man toks sokas buvo, kad 2. Pries tai turejau du echo ir nebuvo matyt antro 🤭😄
Nykštukė parašė:
Kas seke mano istorija, tai siandien buvau echo, tai dvynukai!! 😳 tarp ju 4 d skirtumas, pries tai antro net nemate, bet vienas kiek silpnesnis.
Oho kaip džiugu , stebuklai vyksta
sveikinimai
Nykštukė parašė:
O Dieve! 😀😀😀😳
Ne nu čia tai stebuklas ne kitaip 😂😂😂🤩
Nykštukė parašė:
Vau!!!! 🤩❤️ Dvigubai laimes cia tau uz visa stengimasi! Dar karta sveikinimai!
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai