Kostela parašė:
Nea jau seniai zinojau, jinai tik skranduka turejo apziuret, nes mano ginei nepatiko ten kazkas. Bet kaina man jau registraturoj kai registravausi pasake kai paklau…
Jo nuo savaiciu priklauso
Kostela parašė:
Nea jau seniai zinojau, jinai tik skranduka turejo apziuret, nes mano ginei nepatiko ten kazkas. Bet kaina man jau registraturoj kai registravausi pasake kai paklau…
Jo nuo savaiciu priklauso
ruem parašė:
Sveikos mamytesnorejau paklausti kiek kretingoje kainuoja dvieju kambariu buto nuoma ?
Jus ne i kaina ziurekit o isvis raskit kas nuomoja aplamai
gabi81 parašė:
Jus ne i kaina ziurekit o isvis raskit kas nuomoja aplamai![]()
Bet koks orientyras turi but nuomos tvarkingo buto? Turiu dvieju kamb buta ir nzn kainu nes ieskojau ir kaip jus sakot nieko nerandu o nenoriu nei saves nei zmoniu apgaut
ruem parašė:
Bet koks orientyras turi but nuomos tvarkingo buto? Turiu dvieju kamb buta ir nzn kainu nes ieskojau ir kaip jus sakot nieko nerandu o nenoriu nei saves nei zmoniu …
Ivairios kainos, vieni nuomoja uz 100€ kiti nori ir 200€ jau kiek jus ivertinsit.
beje, ieskau kaip tik dvieju kambariu nuomai.
Ativsi parašė:
Ivairios kainos, vieni nuomoja uz 100€ kiti nori ir 200€ jau kiek jus ivertinsit.beje, ieskau kaip tik dvieju kambariu nuomai.
![]()
Mielai aprodyciau buta bet is buto issikelia zmones tik spalio 1 d.
kaktu5as parašė:
Sveikos, koki ciuzini vaikiskai lovytej geriau pirkti? kokosini ar grikiu lukstu? ar kokosini ir grikiu lukstu viename?![]()
Mes turim kokosini ir grikini nesiskundziam, kai reikejo persukau ir viskas
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai