Įrašas perkeltas iš kitos temos
Sveikos. Gal galite rekomenduoti Kauno klinikose chirurgą? Skaičiau apie Adą Čepą ir Aurimą Dobilinską. Gal kam teko operuotis pas juos?
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįjulyp parašė:
Sveikos. Gal turite rekomendacijų Kauno klinikose chirurgų? Skaičiau apie Čepą ir Dobilinską. Gal kam teko pas juos operuotis?
Man buvo paskirta konsultacija pas Dobilinską, o po konsultacijos jis mane pasiėmė operacijai. Metus laukiu, eilė pas jį ilga, nes pasak jo paties Kauno klinikose operuoja ir konsultuoja gal tik 1 - 2 dienas. Internete atsiliepimai apie jį ir jo darbus labai geri.
VaidaStaa parašė:
Man buvo paskirta konsultacija pas Dobilinską, o po konsultacijos jis mane pasiėmė operacijai. Metus laukiu, eilė pas jį ilga, nes pasak jo paties Kauno klinikose …
Ačiū. Nes aš noriu su kompensacija, šeimos gydytoja parašė siuntimą. Tai gal būt ir kelis metus pralauksiu eilėje.
daiva1226 parašė:
Labas merginos, gal zinote ar atsiuncia koki pranesima/ priminima pries operacija. Ar tiesiog vaziuoji paskirtai datai ir tiek. O gal reikia dar pasiskambinti pries…
Labas,
as skambinausi pati pries savaite ar niekas nesikeite ir ar galiu imti mokama palata. Tai pasake, jog nesikeite ir dave kontakta del palatos. Taciau pridure, kad su manimi turejo susiekti is ligonines pasitikslinti ar atvyksiu, jei to dar nebuvo tikrai paskambins dar. Taip ir buvo ta pacia diena ar rytojaus diena sulaukiau skambucio ar atvyksiu.
Nr buvo duotas lapelyje , po konsultacijos.
Ra88 parašė:
Labas,
as skambinausi pati pries savaite ar niekas nesikeite ir ar galiu imti mokama pala…
Sakykit ar verta imti mokama palata. Aisku turbut kur kas patogiau dusu ir tualetu pasinaudoti negu kazkur eiti koridoriaus gale.
daiva1226 parašė:
Sakykit ar verta imti mokama palata. Aisku turbut kur kas patogiau dusu ir tualetu pasinaudoti negu kazkur eiti koridoriaus gale.
Sveiki. O kur darysitės operacija, jei ne paslaptis? Gal būt taip pat su kompensacija
julyp parašė:
Sveiki. O kur darysitės operacija, jei ne paslaptis? Gal būt taip pat su kompensacija
Taip operacija kompensuojama. Kauno klinikose.
daiva1226 parašė:
Taip operacija kompensuojama. Kauno klinikose.
Ar ilgai laukeje eilėje? Koks chirurgas atliks operacija? Aš laukiu eilėje konsultacijai, sakė apie pusmetis eilė
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai