Sniegexx parašė:
Nu nzn galvoju 450 butu per akisnares Blessed man tobulybe krutine
500 butu per daug, as esu smulki, o Tu irgi, tai mes su 500 jau butumem bombos....
Tai nuo 425 jau prie 450
Aš ir maža dar labai, per papus kelio nematyciau
Sniegexx parašė:
Nu nzn galvoju 450 butu per akisnares Blessed man tobulybe krutine
500 butu per daug, as esu smulki, o Tu irgi, tai mes su 500 jau butumem bombos....
Tai nuo 425 jau prie 450
Aš ir maža dar labai, per papus kelio nematyciau
pukute0112 parašė:
As irgi kai jau keisiuos tai tikrai i didesnius![]()
O į duodam mes
manau daugumai iš mūsų buvo baimė, kad nesigautu bumbulai todėl taip ir yra
Svajone_ parašė:
Tai nuo 425 jau prie 450![]()
Aš ir maža dar labai, per papus kelio nematyciau![]()
Ne, daugiau kaip 450 nenoreciau.... Jau turbut sakytu visi KOKIE BUFERIAI.... Reik mastyt logiskai 54kg sverianti moteris nu neimanoma turbut, kad turetu krutine tokio dydzio pvz 500ml
Sniegexx parašė:
O as drebejau kaip zuikis. Man is baimes net venos dingo. Nebuvo kur narkoze leistpypsejo aparatai baisiai... Atsibudau ir iskart uz papuliu griebiau
ziuriu …
Nu va, o mane matyt ir apsvaigino pries tai kad ramesne buciau
Mano pirmas zvilgsnis irgi buvo i krutine
Sniegexx parašė:
O as drebejau kaip zuikis. Man is baimes net venos dingo. Nebuvo kur narkoze leistpypsejo aparatai baisiai... Atsibudau ir iskart uz papuliu griebiau
ziuriu …
Man daktaras po op atėjęs sako turbūt pažiūrėt nori ane? Ir juokiasi
pakėlė visa lasting į viršų sako va žiūrėk
sakau jezau kokie dideli
Sniegexx parašė:
Reik mastyt logiskai 54kg sverianti moteris nu neimanoma turbut, kad turetu krutine t…
Šiais laikais įmanoma
Svajone_ parašė:
O į duodam mesmanau daugumai iš mūsų buvo baimė, kad nesigautu bumbulai todėl taip ir yra
![]()
As ir op diena dar klausiau gyd.ar tikrai 380 nebus man per daug? Sako nu bet pas tave klubai ar yra virs 90? Nu nea sakau. Tada nebus.
Svajone_ parašė:
O į duodam mesmanau daugumai iš mūsų buvo baimė, kad nesigautu bumbulai todėl taip ir yra
![]()
Tikrai bijojau kad bus labai dideli ir visi nuo tolo matys
Bet pasirodo taip nera, atrodo labai normaliai
Sniegexx parašė:
As ir op diena dar klausiau gyd.ar tikrai 380 nebus man per daug? Sako nu bet pas tave klubai ar yra virs 90? Nu nea sakau. Tada nebus.
Ir db galvoju ot protas mano AR NEBUS PER DAUG klaust
nu kad per mazai pasirodo
Sniegexx parašė:
Bet ir ūgis tavo 10cm daugiau nei mano
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai