milkyskin parašė:
Tik vienas, nuo 11 savaites kai pradėjo pūstis, tai ir pučiasi labai sažiningai. Kai prieš keturias savaites darėm echo tik pusę savaitėlės rodė didesnį vaikutį nei…
pilvą į rankas ir nešiesi
milkyskin parašė:
Tik vienas, nuo 11 savaites kai pradėjo pūstis, tai ir pučiasi labai sažiningai. Kai prieš keturias savaites darėm echo tik pusę savaitėlės rodė didesnį vaikutį nei…
pilvą į rankas ir nešiesi
milkyskin parašė:
105 cm, nu ir arbūzas, ne veltui tiek puškuot reikia norint lovoj apsiverst![]()
wow koks didziulis
man tiek pat laiko,bet maniskis daug mazesnis
milkyskin parašė:
105 cm, nu ir arbūzas, ne veltui tiek puškuot reikia norint lovoj apsiverst![]()
nu tikrai super dedelis tavo pilvuzas
milkyskin parašė:
na ir prajuokinai bet pilvukas tikrai lb didelis mano su pirmu 9 menesyje toks buvo,ir visi bedavojo koks didelis
bet labai grazus
milkyskin parašė:
Tavo 24 toks, mano 21savaites turbut didesnis.
taip kad dar tau nesunku.:DDDDDD
karolinalu parašė:
Tavo 24 toks, mano 21savaites turbut didesnis.taip kad dar tau nesunku.:DDDDDD
Imesk foto, palyginsim
Bet kad jusu didckiai cia tai sakes
balione parašė:
Siandien vaziuosiu pas gine ir prasysiu, kaip sekes :)))) Bet tikiuosi suzinot :)))
Lyties nesuzinojau darbo val i pabaiga buvo sake paziuresim veliau kokia30 sav... ;s ciuju neiskesiu ir eisiu privaciai
Vyras irgi nenori ziuret, kazkoks prietaringas, sako nenorejo rodytis ir nereikia lysti... Tai va nezinau ka cia reiks daryt ;)
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai