AmeRena parašė:
Koks ilgas ir skaudus praeitas kelias 🙄 kiek mes turim patirti dėl didelio noro turėti vaikų.. Tik dar kartą pasitvirtina kad nelaimės deja kartojasi vienai.. O pri…
Hormonai ir lytiškai plintančių ligų tyrimai daryti, viskas gerai, nėra prie ko prikibti
Kai operavo negimdini matė kad viskas ten ir su kiaudintakiais gražu, nebuvo jokių saaugu, tiesiog nėra priežasčių kdl taip nutiko
Vienintelis dalykas tai kad turiu pks, bet ir tai netrukdo kitoms moterims natūraliai pastoti..
Po tiek metų bandymų maniau genetike jau turėtų skirti kokius tyrimus, bet deje dėl Covid neįmanoma Klaipėdoje pas ją pakliūti 😕 Jei nepavyks dabar, kai atlaisves bandysiu daugiau tyrimų darytis 🙂
Jau vienu tarpu save visai nurasinejau, kad man neįmanoma pastoti, įsivaizdavau kad nėštumas kažkoks stebuklas, kuris man neskirtas, bet pagalvojau, po galais aš tokia pati moteris kaip ir kitos, gi turi pasisekti ir kolkas neplanuoju nuleisti rankų 🙏
Šiaip manau labai daug įtakos daro psichologija, kuo greičiau paleidi tas blogas mintis ir nepriimti kaip darbo tu bandymų, tuo geriau, bet šiuo klausimu dar man reiktų padirbėti su savimi