AmeRena parašė:
Merginos kas planuoja prisijunkit prie mūsų 2022 planuojančių maziuku privačią grupele 🥰 kartu po nelaimiu planuoti bus smagiau 🥰 pagaudysim ov, pasidziaugsim kartu…
As taip noreciau planuoti, bet nesu tikra ar man dar tai bus galima
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįAmeRena parašė:
Merginos kas planuoja prisijunkit prie mūsų 2022 planuojančių maziuku privačią grupele 🥰 kartu po nelaimiu planuoti bus smagiau 🥰 pagaudysim ov, pasidziaugsim kartu…
As taip noreciau planuoti, bet nesu tikra ar man dar tai bus galima
VileDooo parašė:
man nera dideliu skausmu, tik siaip pamaudzia atrodo kaip pries menesines, atrodo tuoj sirgt tureciau. o tepliojimas buvo nuo vasario 6 d. visa savaite, as galvojau…
Pas mane galima sakyti identiška situacija buvo ir deje nėštumas buvo kairiam kiaušintakį operacijos neprireike šalino vaistais.
AmeRena parašė:
Prisijungsiu nebent po antradienio nes bus vizitas pas gine žiuresiu ka sakys kokius tyrimus patars pasidaryti nors klinikose rekomendavo 6men neplanuoti bet manau tiek nelauksim😄🤭
justinela parašė:
Prisijungsiu nebent po antradienio nes bus vizitas pas gine žiuresiu ka sakys kokius tyrimus patars pasidaryti nors klinikose rekomendavo 6men neplanuoti bet manau …
Kodėl tiek ilgai? Jums gal vaistais šalino?
Sveikos laikykitės merginos 😊🌹🎈🎈laikas tikrai viską gydo aš prieš trys metus praradau viena 10.5 sav sustojo širdelė plakti, o praeitais metais gruodžio 28d dvynukus nes buvo nevietoje 😐😐😐to pasekoje teko pašalinti kiaušintaki liudejau verkiau opoto susitaikiau vadinasi taip turėjo būti nelaiku susirgau covidu 😥😥😥. Ir gavosi nesąmones buvau pas daktarė viskas puikiai jokių potologiju viskas svaru ir gražu... Pasidariau tyrimus lytiškai. Plintančių lygu atsakymai taipat puikus nieko nėra tai daktarė sakė jausitės gerai ir net neabejodami vėl bandot... Tai laukiu gris vyras ir bandysim norim leliuko ir nežadu pasiduoti 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
vikutev9 parašė:
Sveikos laikykitės merginos 😊🌹🎈🎈laikas tikrai viską gydo aš prieš trys metus praradau viena 10.5 sav sustojo širdelė plakti, o praeitais metais gruodžio 28d dvynuku…
Sveikute,
O dieve, kokios patirtys... Kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad moterys gali viską ir patyrusios tiek sukrėtimų ir nelaimių, tampa dar stipresnemis ❤️ Šaunuolė, kad nenuleidziate rankų ❤️
Aš jau norėčiau parašyti istorija su laiminga pabaiga, bet deja ji dar neatėjo, todėl nesustojam ir bandome toliau
Pries 4 metus pirma karta buvo kibimas (tai buvo trečias bandymų ciklas), taip džiaugiausi, kad taip greit pavyko, bet deje diena prieš apsilankant pas gydytoją pradejau kraujuoti, anksti pabego mano žirniukas 😪
Po metų vėl pastojau, tik baigėsi dar blogiau, tai jau buvo pirmasis negimdinis, operavo, kiaušintakį išsaugojo, bet deje po pusmečio vėl pasikartojo situacija, tuomet jau šalino kiaušintakį..
buvo tikrai sunkių mementu ir klausimų kodėl man ir negalėjimo žiūrėti į kitas nėščias moteris ar kūdikius, pykau ant jų, nors jie visai nieko dėti
o ašarų kiek išlieta išvis nebesuskaiciuoju, kiekvienos mm prasidėdavo su ašarom..
Dar po gero pusmečio pradėjom stimuliacijas, kadangi neturėjau vieno kiaušintakio ir dar ov vykdavo kada organizmas sugalvodavo, o ne kada turėjo būti, tai su gydytojos pagalba galvojom bus paprasčiau viską sekti ir gal būt mums tiek ir tereikia.. Stimuliaciju metu buvo vienas biocheminis (vėl anksti pabėgo).
Kadangi 6 stimuliacijos nepadėjo, nusprendėme daryti pagalbinį, kuris pirmasis irgi deje nepavyko (kadangi per laika jau pavyko susitaikyti kad nieko čia greitai nebus, tai nepavykus net ašara nenuriedejo, iškart mintyse sukosi mintys, ką toliau darysiu) .
Db esame procese antrojo pagalbinio tik šįkart su saldytais (fet). Jei šis kartas ir vėl nebūtų sėkmingas, turiu dar vieną bandymą su saldytais ir antrą kompensuojama pagalbinį (ivf) nuo pradžių. Jei vis del to Lt nepavyktų, tuomet vaziuotume į Turkiją ir tik tada žinočiau, kad padariau viską
Ir jei jau Dievulis neduotų biologinių vaikų, tada isivaikintume (nors neatmetu šitos galimybes, net jei ir savų turėtume :wub
Todėl merginos tikrai nepasiduokit, kol viskas neišbandyta, tiesiog reikia kantrybės, nes kartais ta sėkmė neateina taip greitai
Soony parašė:
As taip noreciau planuoti, bet nesu tikra ar man dar tai bus galima![]()
Kada jums darė priminkite?
Man spėju kovo mėn ir dar neleis 🙃
vikutev9 parašė:
Sveikos laikykitės merginos 😊🌹🎈🎈laikas tikrai viską gydo aš prieš trys metus praradau viena 10.5 sav sustojo širdelė plakti, o praeitais metais gruodžio 28d dvynuku…
Jau leido daktaryte bandyt?
mums panašiai padarytos op, galvoju ar kovo mėn vidurį per ov galėčiau pabandyt ar dar visgi palaukt 🙈 jei sakys jog tai gali sukelti kokiu problemų žinoma susilaikysim, bet jei tik leis - pirmyn 🙃💪 bus praeja 2,5 men
Ragdoll parašė:
Aš jau norėčiau parašyti istorija su laiminga pabaiga, bet deja ji dar neatėjo, todėl nesustojam ir bandome toliau![]()
![]()
Koks ilgas ir skaudus praeitas kelias 🙄 kiek mes turim patirti dėl didelio noro turėti vaikų.. Tik dar kartą pasitvirtina kad nelaimės deja kartojasi vienai.. O priežastis kokia šitų praradimų? Vistiek tyrimų daretes milijoną, viskas gerai?
Kiek daug moterų zinau kurios turi 3-4 vaikus, net neisivaizduoja kas tas negimdinis, persileidimas.. Nori gimdo kelis.. Vieni jau vyresni, vyrui 46,jai 38, dar 3 vaikus pasidarė, ir net tyrimų papildomų nereikėjo, vaikai nuostabus 🥰
O čia kaip atrankoj atrodo, paima vienai visas negandas sukrauna 🙈
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai