Augele parašė:
Jus ir labai užjaučiu ❤️
Aš Jūsų istoriją iš anksčiau jau mačiau, visai siaubingaNes Jūs jutot ne tik p…
Aciu. Lv jusu ledinukai, tikrai atsils ❤️🙏 o jus donoro nesvarstot, kodel taip grieztai-paskutinis
Augele parašė:
Jus ir labai užjaučiu ❤️
Aš Jūsų istoriją iš anksčiau jau mačiau, visai siaubingaNes Jūs jutot ne tik p…
Aciu. Lv jusu ledinukai, tikrai atsils ❤️🙏 o jus donoro nesvarstot, kodel taip grieztai-paskutinis
SunMoon parašė:
Tikrai, taip nemanau, ir jus vykit tokias mintis, salin. Kiek naturaliai pastojusiu, mazyliu, reanimacijoj, kovoja uz gyvybe. Kauno klinikose, per 2a renimacija. As…
Tikinti stebuklu parašė:
Mes irgi netekom savo mažylės 32sav. Pastojom pagalbinio apvaisinimo budu... Mirties priežastys placentos nepakankamumas-infarktai...o juk tokio laiko mergyte tikra…
Labai užjaučiu ❤️
Aš negalvoju taip, nes patikėkit, aš kokia nustebusi buvau, kai pasakodama savo istoriją, išgirdau daug pasipasakojimų iš pažįstamų moterų rato, kad pirmi nėštumai baigėsi nesekme, tik pirmomis nėštumo savaitėmis.. Tiesiog, moterys apie tai nekalba, tad ir statistikos sudaryti neina, bet nesėkmių tikrai daug. Gal organizmai sunkiai susidraugauja su nėštumu,kažkas nauja būna, o antri nėštumai lengvesni ir sėkmingi
Neleiskit tikioms mintims lįsti į galvą, gink Dieve. Aš net neledžiu sau galvoti, kad va, kodėl čia mūms taip atsitiko, net parašyti taip sunku yra. suprantu, kad ne mūsų pirma šeima, kuriom su tokia nelaime tenka susigyventi, svarbiausia nepasiduoti ir eiti pirmys reik
Kažkaip
Sugebėsim
Ir parikėkit, turėsim mes vaikučiu, nes kiekvienai moteriai, lemta būti mama
❤️ Tik vienoms tai lengu keliu ateina, kitoms - sunkiau.. Pozityvumo daugiau ❤️ Pati rašau ir ašaros rieda
Bet reikia neprarasti vilties ir tikėjimo.. mūsų iškelevę mažyliai visada su mumis ❤️ Tik kitu pavidalu ❤️
SunMoon parašė:
Aciu. Lv jusu ledinukai, tikrai atsils ❤️🙏 o jus donoro nesvarstot, kodel taip grieztai-paskutinis![]()
Aš ir labai tikiu, kad taip ir bus ❤️
Taip kategoriškai gal nuskambėjo, bet kadangi, pas vyrą bėdos ir rimtos, tai mes jau laimėjome loterijoje, nes per operaciją pas vyra rado 11vienetų spermiukų.. 11vienetų.. Mūms čia stebuklas buvo, nes šansų nedaug buvo.. O antra operacija, jau nebebus daroma.. kaip bebūtų gaila
O apie donorą irgi kalbėjom, jei būtų ps vyrą nieko neradę, būtume su donoru ėję toliu, nes man buvo vygdoma stimuliacija ir tą pačią dieną, kada vyras turėjo operaciją, man buvo punkcija
Tad, tada tikėjimo nepraradom, neprarasim ir dabar
Mila99 parašė:
Sveikos mergaites... O aš persileidau prieš du metus... Atrodo nemažai laiko praėjo po leliuko netekties, bet skausmas visiškai nesumažėjo... Dažnai pagalvoju apie …
Aš savo ilgai lauktą berniuka praradau 2017 lapkritį(pastojau tik po 4 metų laukimo)gimdyti turejau tik balandį.Kad pastočiau išbandžiau viską net stimuliacijas kelias ir iui,bet pastojau naturaliai viska metusi.Kiekviena diena po netekties buvo kupina ašarų,nes galvojau kad vel tiek metu laukimo neištversiu...bet po puses metu nuo netekties pastojau ir pagimdžiau mergaite
viskas ka dariau tai gerosios makšties bakterijos(patare ginekologe ) ir myliukai rytais...linkiu sekmes visoms
o skausmas del prarasto mažylio niekur nedingo,su juo tik susigyveni.Tikiu kad musu sūnelis saugo mus visus iš dangaus...nes neštumas anaiptol nebuvo sklandus
Simona123456 parašė:
Aš savo ilgai lauktą berniuka praradau 2017 lapkritį(pastojau tik po 4 metų laukimo)gimdyti turejau tik balandį.Kad pastočiau išbandžiau viską net stimuliacijas kel…
Sveika,o gal prisimenat kokios tos gerosios makšties bakterijos?
Mila99 parašė:
Sveikos mergaites... O aš persileidau prieš du metus... Atrodo nemažai laiko praėjo po leliuko netekties, bet skausmas visiškai nesumažėjo... Dažnai pagalvoju apie …
perskaiciau...ir pajutau, kad tiesiog rasai apie mano jausmus...tiesiog negaliu negalvoti, gyvenu ja, savo dukryte...as taip pat jos netekau pries 2 metus, po to susilaukem dar vienos dukreles, bet atsigauti niekaip negaliu, nors stengiuosi bandyti gyventi normaliai.
Peta parašė:
perskaiciau...ir pajutau, kad tiesiog rasai apie mano jausmus...tiesiog negaliu negalvoti, gyvenu ja, savo dukryte...as taip pat jos netekau pries 2 metus, po to su…
Begalo gaila, užuojauta Jums didžiausia
Skauda, nors ir sako visi, kad po laiko viskas bus gerai, nė velnio, atrodo ir šypsaisi bet širdis kraujuoja... Aš labai pradėjau nebemėgt lapkričio... Mano vaikutis būtų lapkritį gimęs, kaip tik lapkričio mėnuo, taip ir sukasi mintys vis apie tai, svajoju kaip apkabinčiau, pabučiuočiau.. Man keista, kaip mano draugės skundžiasi vaikais, kad per daug sudėtinga, kad nebeturi laiko sau ir nebegali niekur išeiti... O aš tik ir tesvajoju, kaip su vaikučiu po lauką lakstyčiau... O kad Dievas duotų man tokią dovaną, tikriausiai būčiau pati laimingiausia...
Toks jausmas, kad gyvenimas juokasi iš mūsų, iš šono pasižiūrėjus, tai pastoja nepilnametės net, alkoholikes, narkomanės... Ir išnešioja vaikučius, ir gimsta praktiškai sveiki, o tos, kurios begalo svajoja apie vaikutį, tai gyvenimas duoda begalo daug visokių išbandymu....
svajone111 parašė:
Sveika,o gal prisimenat kokios tos gerosios makšties bakterijos?
EcoVag Balance
Mila99 parašė:
Aš savo dukrytę praradau prieš pusantrų metų, pradedu galvot, kad tai niekada nepraeis, kaip kažkuri mergina rašė "tik išmoksti su tuo gyventi"... Man padėjo nukreipti mintis tyrimai ir ligų paieškos, naujo nėštumo planavimas. deja kadangi prieš mėnesį vėl nustojo vystis mažylis tai dar nežinau kaip atsigausiu, antras kartas buvo dar baisensis. Kaip jau kažkada rašiau ivf kartu su sese darėm, abi pastojom, abi laukėm, mažylis turėjo gimt vasarį... sesė sėkmingai nešioją sūnų, tikiuosi kažkada rasiu vidinės stiprybės džiaugtis už ją, o kolkas jos didėjantis pilvas man tik primena, kad savojo aš nebeturiu.
Tikinti stebuklu parašė:
Mes irgi netekom savo mažylės 32sav. Pastojom pagalbinio apvaisinimo budu... Mirties priežastys placentos nepakankamumas-infarktai...o juk tokio laiko mergyte tikra…
man atrodo... oi kaip daug kas man atrodo... ir visą savo ir šeimos narių gyvenimą permasčiau galvodama už ką galėtų keršyti likimas ir stengiuosi visokius gerus dalykus daryt tikėdamasi, kad kaupiu karmos taškus ir pykstu ant giminaičių kurie pastoja naplanuodami,kad atima iš manęs kažkokią galbūt šių metų giminės galimybę... visokio š prisigalvoju.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai