My Life parašė:
Patariu maziau reaguoti i kitu nuomone, cia jusu sprendimasMusu atveju, tai daugiau reiske gailesti, nei dziaugsma. Kodel paskubejom,mane,kad netyciukas ir tt…
Koks skirtumas tarp vaikuciu? 😊
My Life parašė:
Patariu maziau reaguoti i kitu nuomone, cia jusu sprendimasMusu atveju, tai daugiau reiske gailesti, nei dziaugsma. Kodel paskubejom,mane,kad netyciukas ir tt…
AgneUgne parašė:
1m.4men.
Sveikos, aš čia naujokė, todėl norėjau pasiteirauti
tarp mūsų vaikučių skirtumas 1m.9men. Nesenai savo 2metu mergaitė pradėjau leisti į darželį, nuėjom 1diena ir susirgo.. Tada susirgo ir 4men brolis musu
taigi klausimas, gal reikėjo dar neleisti dukros į tą darželį ir palaukti kol paaugs mažasis? Nes aš suprantu kad ligų neišvengsi, tik gaila kad tikriausiai kartu visada sirgs ir broliukas.. Kaip darėte jus?
tomKA parašė:
Sveikos, aš čia naujokė, todėl norėjau pasiteirautitarp mūsų vaikučių skirtumas 1m.9men. Nesenai savo 2metu mergaitė pradėjau leisti į darželį, nuėjom 1die…
as palaukciau iki kokio balandzio ir tada vesciau i darzeli. Mes visa pirma ziema irgi visi prasirgom. Ziema ir su adaptacija problemos, nes reikia adaptuotis vel ir vel, o ir kai toks mazas serga irgi nesmagu.
Bet is patirties - mazoji po darzeliniu virusu kudikystej dabar lanko darzeli beveik be protrukiu
Buvo sunku tada, bet dabar lengva..
saulelyte parašė:
as palaukciau iki kokio balandzio ir tada vesciau i darzeli. Mes visa pirma ziema irgi visi prasirgom. Ziema ir su adaptacija problemos, nes reikia adaptuotis vel i…
O jus irgi vyresnyji leidot į darželį nuo žiemos? Ir ar labai sirgdavo abu?
tomKA parašė:
O jus irgi vyresnyji leidot į darželį nuo žiemos? Ir ar labai sirgdavo abu?![]()
mano vyresnioji pradejo eiti i darzeli pavasari (buvo 1m5men, dar sese tik pakeliui buvo), tai jokiu problemu iki rudens nebuvo, nesirgo visai, ejo be pertrauku. Rudeni prasidejo visi virusai ir maratonai eina-neina-eina-neina.. o sese (lapkricio pradzioj gimusi) vos ne nuo gimimo sirgo viskuo is eiles, ka sese is darzelio parnesdavo, tik gerai, kad nesunkiai (gal ir zindymas padejo).
O sirgo abi "kaip ir priklauso" 2 savaites menesy
ant vasaros praejo visos ligos, o jau kitas ruduo ir ziema nepalyginamai lengvesni buvo.
Mano berniukui liepa bus 2 metai, galvojam nuo rudens leisti i darzeli. Tai vat baimes kaip ir pas visas mamytes del sirgimo 🙈 dabar didesniu ligu neei sloga ir lengvas kosuliukas neturejo, bet su darzeliu turbut prasides ir ligos. Vaikinukas aktyvus, megsta kompanija todel galvojam bent pusdieniui tikrai leisti
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai