Krown parašė:
Sėkmės!!! Lauksim visų naujienų, tai beveik galiu jau pinkinti tave? Kada tu jau ten vaziuoji?![]()
![]()
Omg koks grožis
Taip, gali pinkint, ryt jau skrendam
Krown parašė:
Sėkmės!!! Lauksim visų naujienų, tai beveik galiu jau pinkinti tave? Kada tu jau ten vaziuoji?![]()
![]()
Omg koks grožis
Taip, gali pinkint, ryt jau skrendam
Januari parašė:
Omg koks grožis![]()
![]()
Taip, gali pinkint, ryt jau skrendam![]()
Sėkmės! Kuriame viezbutyje apsistosit? Linkiu kad viskas eitusi sklandžiai ir lauksime visų visų detalių ir naujienu
cola parašė:
prisiduosiu. turejom 2 FET. Deja, vel nesekmingai. Daugiau saldytu nebeturime. Beje del Z. jokiu jai priekaistu neturiu. Tai tiek.
Labai labai gaila :(...stiprybes
Meshka parašė:
Labai labai gaila :(...stiprybes![]()
Aciu Meshkut, sunkiai gaunasi dabar atsitiesti.
ir i prg tema...mano prg buvo sikart geras apie 65-70. Mmm atejo nesulaukus hcg dienos..taigi.
cola parašė:
ir i prg tema...mano prg buvo sikart geras apie 65-70. Mmm atejo nesulaukus hcg di…
Bet tai eina sau
ne kibimo nebuvo?
tavo blastukas po pgd buvo ar ne? Ziauriai gaila..
Krown,geras..
kaip taip imanoma kai tik 7 sav
cola parašė:
ir i prg tema...mano prg buvo sikart geras apie 65-70. Mmm atejo nesulaukus hcg di…
Tikrai suprantu kaip sunku ir skaudu buna po pasikartojanciu nesekmiu... leisk sau issiliudeti, bet jei iseina, neprarask vilties
Pas tave jei gerai pamenu, buvo bedu su skydliauke? Koks buvo tth pastaruoju metu darant FET?
Primink kokios dar pas tave bedeles?
Vyro turtas ok?
Meshka parašė:
Tikrai suprantu kaip sunku ir skaudu buna po pasikartojanciu nesekmiu... leisk sau issiliudeti, bet jei iseina, neprarask vilties![]()
tth vsk ok. ten po stimuliaciju buvo subludes. dariausi kartu su prg buvo 1.3. Tai pas vyra ir yra labai ne ok. Kazkaip jau ir apie Jusu varianta mastau, jei visgi dar karta rysymes.
julie parašė:
Bet tai eina saune kibimo nebuvo?
tavo blastukas po pgd buvo ar ne? Ziauriai gaila..
nedarem pgs, nes tik du buvo. Manau buvo kibes anksti labai, nes testas neryskiai, bet rode 5 dpi vakare. o po 1.5 paros jau buvo balta. ir po to mmm. be jokiu ten izangu. TR sake blogas embrionas. Jie taip mano.
cola parašė:
tth vsk ok. ten po stimuliaciju buvo subludes. dariausi kartu su prg buvo 1.3. Tai pas vyra ir yra labai ne ok. Kazkaip jau ir apie Jusu varianta mastau, jei visgi …
O ATPO normoj pas tave?
TR labai daug yra padeje pas ka vyro turtas ne ok, tai manau dar tikrai yra sansu su savais kad pavyks, nebent jau finansai, nervai ar sveikata nebeleidzia daugiau su savais bandyti, tada ir donoras visai variantas
Gal netgi uztektu IUI su donoru, mes PL IUI su donoru bandem, pries IVF.
TR jums IMSI dare? Kokia buvo blastuku kokybe?
Primink ar tau yra mthfr mutacija? Hetero ar homozigotine?
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai