Vasara93 parašė:
Blemba... nervas ima... cia pas mus UK nieko netiria, bent jau kresumo tyrimus padarytu, nk... gimdos NK biopsija noreciau pasidaryti Rigoje, bet irgi kiek rase vie…
Suprantu Jūsų dabartinį pasimetimą, lygiai tokioje pačioje situacijoje esu ir aš dabar, kai visko yra per daug, sunku viską suderinti, planai einasi ne taip, kaip norėtųsi ir nežinai nuo ko pradėti ir ką geriausia pasirinkti. Visų pirma, ką galėčiau Jums rekomenduoti, jeigu leidžia finansinė padėtis, tai pasidaryti LT kai atvyksite CD16 CD56 kraujyje, kaina apie 20€, daro Santariškės, nereikia iš anksto registruotis, atvykstate, spaudžiate talonėlį ir pasidarote, susimokate, po 2-3vak turite atsakymą, taip pat daro Vilniuje Afidea, nepamenu kainos, berods šiek tiei brangiau, tačiau yra kainynas internete 😊, berods kažkas sakė ir Endemik daro. Tada galite pasidaryti CD56 iš gimdos endometriumo IVF Riga klinikoje, tai vus gimdos biopsija, kuri parodys ir Natural killers ląsteles gimdoje, ir bakterijas, kaina 152€, atsakymas per 10d.d, tačiau aa gavau berods po 3 ar 4 d😉, taip pat KIR tyrimas is veninio kraujo, kuris parodys ar agresyvus ar ne gimdos tipas, kaina 250€ IVF Riga, atsakymas per 6sav.
Mūsų situacija labai panaši į Jūsų : mes IVF ir 2FET darėmės iškart Turkijoje, tačiau daugiausiai gydomės, konsultuojamės, vaikštome pas gydytojus ir gydymo planus sudarome Lietuvoje, o tyrimų, kurių nėra LT, kurių nepripažįsta TR atlikome LV. Aš iškart skambinau koordinatorei ir sakiau kokius noriu atlikti tyrimus, užsirašiau, atlikau, gavau atsakymus ir man niekur neužsirašius, pas jokią gydytoją toje klinikoje, nevažiavus net pirminei konsultacijai, pakomentavo F ir atsakymą, paaiškinimą atsiuntė koordinatorė el laišku😊🙃 O po tyrimų atsakymų jau matytumėte - jeigu daugiau problemos su imuninių nevaisingumu, gal verta labiau rinktis IVF Riga, nes jie ten turi daug tyrimų, gydymo, į tai atsižvelgia, jeigu ne, tada jau Memorial arba Emre. Emre nelabai tiki ur gydo, bet labai lankstus, mandagus ir tolerantiškas, todėl jeigu pasakai, kas tau svarbu, tu tiki ir nori pabandyti tarkim su intralipidais, tai atsižvelgia ir prisitaiko 🙃 I pabendrauti su juo daugiau klinikų - kavau gera idėja, tada bus lengviau pasirinkti 🙏 Pamiršau dar del krešumo tyrimų - galite taio pat pasidaryti Santariškėse - ADTL, SPA, POTROMBINAS, INR, D DIMERAI, nebrangiai.