2024.02.27 09:13 (prieš 2 m.)
Ocean Ni parašė:
O histeroskopijà esat dariusi?
Nesidarius, realiai del jos ir kreipiausi, norejau kad prie to pacio ir gimdos biopsija paimtu, istirtu nk, cd16, cd56, bet kad busiu grizus tik ka po mm, kiek zinau ja gali vis dar atlikti, bet tik biopsija del nk bus beverte, nebent kazka maisau...
Linamante parašė:
Nesijaudinkit dėl tų tyrimų- ryga jų siūlo begalę, bet daugumos jų nauda neįrodyta. Pvz. Turkijoj ar kitos geros klinikos tokių tyrimų nesiūlo, o sėkmės procentas n…
O tai jeigu pavyzdziui Latvijoje pasirinkciau atlikti ivf as galeciau tu tyrimu atsisakyti, turiu omeny ne visus? Nes kaina tai nemaza susideda kiek ziurejau... esu ziauriai pasimetus, faktas - gal to sprendimo priimti net nereikes kur darytis IVF ar Turkijoje ar Rigoje, ir pavyks musu cia kelimas, bet as tiesiog po tokio atsiauraus bendravino ir jokiu pastangu norint istirti kame problema, nebededu jokiu vilciu cia...
Is pradziu buvau 100% uz Turkija, dabar linkstu del Rigos, nes patogesnis susisiekimas ir tarp vizitu galeciau grizti pas mama i Siaulius, ir jei reiktu grizti kokiam tyrimui staigiai - bilietai stipriai pigesni butu ir galima is artimesnio orouosto man cia is UK, o i Turkija - orouostas uz 3val kelio... bet aisku - jei sekmes rodiklis didesnis, tai kaip ir neproblema, bet vis norisi tiketi, kad gal padetu ir Rigos klinika, jei problema tik del to, kad nevyksta implantacija...