linksvajones parašė:
Aš dariausi IVF praeita savaite pas F , kainos sukilo žaibiškai , vasara dar mokėjom už pirma IVF už viską 3200 euru , ši karta viskas pabrango ant 800 šimtu euru ,…
Kainos auga kaip ant mieliu. As taip pat pastebejau.
linksvajones parašė:
Aš dariausi IVF praeita savaite pas F , kainos sukilo žaibiškai , vasara dar mokėjom už pirma IVF už viską 3200 euru , ši karta viskas pabrango ant 800 šimtu euru ,…
Aišku čia visiškai normalu ir pati tai suvokiu😊, bet vistiek pirmas nėštumas, viskas nauja, nežinoma, norisi pasidalinti ir rasti panašių patirčių - tos, kurios tik ką sužinojo, kad laukiasi, ar ir jums maudžia, skauda gimdą, lyg prieš/per mm? Man kai guliu - viskas gerai, pradedu vaikščioti iškart pradeda skaudėti, mausti, kartais net stiprokai. Naktį miegu ant nugaros - viskas gerai, atsigulu ant šono ir daugiau kojas sulenkus pradeda skaudėti. Kartais skauda ir galvoju, kad gerai, nes jaučiu, kad yra nėštumas, tada stiprėja ir pradedu galvoti ar viskas gerai, ar taip turi būti, o kai skausmas dingsta vėl pergyvenu ar viskas tvarkoje 🤯😬
Sugalvojau parašė:
Taip, nėra. Jei čia sekančio ciklo pradžia, tai žiūrės, kiek folių yra ir ar nėra cistų, kad startuoti.
Atliks dar tyrimą, Marina parašė, kad pati F nori echo pasižiūrėt. Tik įdomu, kad užregistravo gegužės 3 d. 17:30. Tai negi klinika tiek ilgai dirba ar čia taip vietų nėra
SvajonėsLaukianti parašė:
Atliks dar tyrimą, Marina parašė, kad pati F nori echo pasižiūrėt. Tik įdomu, kad užregistravo gegužės 3 d. 17:30. Tai negi klinika tiek ilgai dirba ar čia taip vie…
Lyg kliniką iki 17val dirba 🤔 gal daug pacienčių 🤷♀️ man nuskilo, šiai dienai kiek anksčiau gavau vizitą 🙏
linksvajones parašė:
Vat būtent, ir mane toks lengvas šokas ištiko kai parašė kiekvienos procedūros kainas ir lygiai per metus laiko viskas pabrango net 855€. Bet taip yra todėl kad aš visada sodindavau šviežiame cikle, ne FET darydavau ir toks IVFas būdavo pigesnis, o dabar tokio nebėra. Yra tik ivf be sodinimo ir atskirai sodinimas. Dar koordinatorės perklausiau, tai atsakė:
"Yes, ICSI no longer includes embryo transfer, there is no longer common price for ICSI and transfer.
We can exclude Embryo Glue and transfer will cost 600 euro."
Galvoju nu nieko nebepadarysi, pakilo kainos tai pakilo.
Bella5 parašė:
Taip, pvz gruodį kiaušialąsčių punkcija jų šaldymui kainavo 1330€, o dabar jau 1500€. Kol darysim stimuliaciją jaučiu vėl kaina pakils.
Sveikos
o man dabar toks klausimas, kai turi gimdos tip KIR-AA, ir cross match pareina neigiamas, daraisi LIT iki kol pareina teigiamas taip? O tai yra sansu, kad po kurio laiko vel pareis neigiamas su tuo paciu partneriu, ir per kiek laiko po teigiamio crossmatch reiktu daryti kelima? ☺️
Atliks dar tyrimą, Marina parašė, kad pati F nori echo pasižiūrėt. Tik įdomu, kad užregistravo gegužės 3 d. 17:30. Tai negi klinika tiek ilgai dirba ar čia taip vie…
Kai yra daug pacientų tai dirba. Pernai balandį man sodinimas buvo numatytas jei gerai pamenu apie 16.30 ar 17h. Bet eilinį kartą viskas vėlavo tai iš klinikos išėjau apie 19h. Namo grįžau vos ne vidurnaktį 🙈
Typota parašė:
Kai yra daug pacientų tai dirba. Pernai balandį man sodinimas buvo numatytas jei gerai pamenu apie 16.30 ar 17h. Bet eilinį kartą viskas vėlavo tai iš klinikos išėj…
Taip taip, dirbu matomai, nes dar Marinos perklausiau ar nesuklydo laiko
na kadangi savaitgalis bus tai pasidarysim mini atostogas Rygoje
Esu Turėjus pasiūlymą vizitui 18:20 penktadienį. Jei siūlo, tai reiškia dirba.
Typota parašė:
Vat būtent, ir mane toks lengvas šokas ištiko kai parašė kiekvienos procedūros kainas ir lygiai per metus laiko viskas pabrango net 855€. Bet taip yra todėl kad aš …
Hm.. Gerai, kad parašėt dėl kainų. Kol sėdžiu su cista, tai galvoju, kad gal verta nosį į AVA kyštelėt ir pamąstyti, kur vis tik daryti IVF. Pas F buvo pigiau iki paskutinio kainų pakėlimo. Bet dabar tai ne kažką. Juolabnoriu būtinai su IVF ir bent vienu FET susisukti per vasarą, o F atostogaus vėl kokias 3sav ir nusitemps viskas į rudenį.
O kainas jie keliai vasariais ir rugpjuciais
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai