Donciuta parašė:
Tikrai nedarykit, visiškai ne į temą jums tas LIT. Labai keista, kad tas yra siūloma jūsų situacijoje. Keistos mintys kyla dėl tokio gydytojos pasiūlymo, bet nenori…
Siūlykit, ką darytumėt. Nes man tik dvi mintys - kelti natūraliam su Ovitrele be pagal ERA arba daryti identišką ERA protokolą be nieko dar papildomo (prednosole pvz). Nzn, daugiau jokių minčių. Pas F jaučiu irgi jokių minčių, tai bando bent kažką sugalvoti, kas nepakenks tikrai
Bet po visko, ką perskaičiau, tai pirmąjį FET sugadino ir ta procedūra dėl neišsivaliusios gleivinės ciklo pradžioj, ir dar prg ne laiku išgertas, o sekantys FET su 3bb, 3bc pagal ERA kelti, bet... Kokybės gera nepavadinsi. Čia pirmas dalykas. Kita, kad antram FET man klausimas dėl ovuliacijos laiko buvo, ar tikrai 2cm folis ovuliavo po 36val po ovitrelės, o ne anksčiau ir ne anksčiau prasidėjo PRG gamyba, o šitam paskutiniam FET buvo mega estrofemo dozė, kuri irgi duoda savo tam visam imuniniam fone (neskaitant to, kad ERA protokolas buvo visai kitoks, stimuliuos, o ne blokuotas, tai niekas negarantuoja, kad pakeitus protokolą ERA testo rezultatai bus vienodi). Nors tikriausiai užtenka pažiūrėt į 3bb ir 3bc ir.. Tiesiog ramiai daryti tą sekantį FET nieko neišradinėjant.
Žodžiu, užsigooglinau negyvai ir jokių minčių. Nelakstytų po svetainę dukra, tai tikrai daryčiau ir LIT, ir galvočiau, kad mano imunitetas sunaikina embrioną. Arba jei kas pasakytų, kad nu pasidaryk tą LIT ir tikrai pavyks - už 10 LIT su mokėčiau, jei čia būtų vinis visko ir garantuotai pavyktų.
Et.. Kažkas vaikus palieka gyvybės langeliuose, o kažkas bile ką atiduotų, kad pamatyti HCG >1, 8sav plakančią širdelę ir išgirstų "sveikinu, jums gimė..".