Mažylė1 parašė:
Aš dabar taip pat įtemptai galvoju kurią vietą geriausiai pasirinkti tarpinėms apžiūroms, kad būtų aukštos kokybės echoskopas, bet ir gydytojas daug išmanantis kaip…
O kur jūs Vilniuje echo randat už 60€? Pas K 80-90 € visad moku...
Mažylė1 parašė:
Aš dabar taip pat įtemptai galvoju kurią vietą geriausiai pasirinkti tarpinėms apžiūroms, kad būtų aukštos kokybės echoskopas, bet ir gydytojas daug išmanantis kaip…
Ocean Ni parašė:
aš tai išvis poliklinikose darausi
O pas K geras echoskopas? buvau pas ją seniai, tada mane labai prigązdino, kad gimda atrodo blogai..kiti gydytojai, tiek privatūs, tiek poliklinikose, taip nedramatizavo.
Ocean Ni parašė:
Aš maždaug kainas parašiau, visokių jų būna... 🙃 Pas Samer tik echoskopas 50€, konsultacija +50€, Šeimos ir ginekologijos klinikoje priešais Mandariną pamenu 80€ mokėjau, čia mergina yra komentavusi, kad rado echoskopą ir pigiau, nepamenu gydytojo pavardės, o pas K tai kai paskambini ir klausi kainų, tai sako: konsultacija 60€, jeigu plius echoskopas 70€, o vėliau jau žinoma prisideda tyrimų peržiūrėjimai, gydymo plano sudarymas, receptų išrašymas, vaistų kažkokių davimas, išsami ilga konsultacija ir t.t.😊
Laena parašė:
Sveiki,
Sveiki, mum po ivf liepe sulaukti antru menesiniu, tada parasiau Marinai, kuri surase kokius tyrimus atlikti ir kokius vaistus pradeti gerti, tada atvykau ERA tyrimui po jo vel turejau sulaukti menesiniu parasiau vel Marinai jie gavo ERA atsakymus sudeliojo visus vaistus vitaminus kada atlikti kontrolinius ultargarso tyrimus ir trečiadieni jau bus įkelimas. Ai dar po ERA prasidejus menesimen atliko PRP procedura pagerinti endometriuma☺️
Merginos, labai reikia konsultacijos. Buvau pas F vasario 16 d. Darė biopsiją, rado polipą. Lyt. santykių rekomendavo neturėti 1 parą, neturėjau 2, bet kažkaip nuo pirmadienio vakaro kažko gimda skaudena, pilvas pasipūtė, šiadien ant popieriaus buvo labai labai mažai kraujo. Iki mm dar toli duphaston tik 3 tabletes tik išgėriau, taigi kokios 9 d. dar prieš akis. Galvojau gal sujudino ką nors, nors biopsija tikrai buvo neskausminga, gal tas polipas sureagavo. Pas ginę KK vasario 27 d. Šnd gavau plataus spektro antibų gert 5 paras (dėl komplikuoto protinio danties šalinimo). Kaip galvojat, ištrauksiu iki apžiūros? Ar yra ko nerimauti? Gal kuriai taip buvo? Bijau endometrito.
Žemuogių pievelė parašė:
As sita iproti apleidau tik 10 savpopieiaus n isnaudodavau... vis strodo kazkas nuslysta ten, ar koks oras suvaiksto...Manau naturalu toms, kurios patyre kraujav…
Oi, jūs abi su Fione nerealios
Tuoj ir mes eisim šikpopierių gadinti
O dėl F nusiteikimo - jo, jis toks į užpakalį visoms pesimistinėms mintims spiriantis. Ji tiki kiekvienu embrionu ir kėlimu. Pamenu, kad ateina kas kartą į palatą FETui pakylėta nuotaika lyg gimdymo priimti
Belieka tik ta pačia pakylėta nuotaika išeiti tikint, kad nu pagaliau įvyks stebuklas
Ocean Ni parašė:
Fabijoniškių šeimos klinikoj berods 60, antiaging klinikoj folių matavimas 50eur (tik labai tamsios fotkes, nepatinko). Bet čia ne K
Ten gal savo kainoraštis. Ai, Riešės klinikoj 40eur, bet čia kur ne toks tikslus echoskopas (bet fotkes geresnes, nei antiaging klinikoj).
Nesuprantu, kaip sugebat poliklinikoj pasidaryti, kai aš pas savo poliklinikoj giną vos balandžio viduriui užsirašiau
Sugalvojau parašė:
Fabijoniškių šeimos klinikoj berods 60, antiaging klinikoj folių matavimas 50eur (tik labai tamsios fotkes, nepatinko). Bet čia ne KTen gal savo kainoraštis. Ai…
Ačiū už info
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai