Munyte parašė:
Aktuolu paskutiniu metu kuriom dare cezari, kiek laiko laike? Ar gavot palata su wc? Man svieciasi cp ir but vienai, o kadangi ne pirmas cp zinau kad wc palatoj yra…
nu man ne cia dare, kitur, bet po 2 paru paleido namo
Josvainių g. 2, KaunasMunyte parašė:
Aktuolu paskutiniu metu kuriom dare cezari, kiek laiko laike? Ar gavot palata su wc? Man svieciasi cp ir but vienai, o kadangi ne pirmas cp zinau kad wc palatoj yra…
nu man ne cia dare, kitur, bet po 2 paru paleido namo
Metamorfozė parašė:
Vakar nugirdau, kai nėštukė su Jievaltiene kalbėjo, tai sakė po CP laiko 6 paras.
Cia laiko 6 paras, nes po 6 paru siulus traukia
Metamorfozė parašė:
Vakar nugirdau, kai nėštukė su Jievaltiene kalbėjo, tai sakė po CP laiko 6 paras.
Mus po 4 parų išleido 😊
Juodakase007 parašė:
Mus po 4 parų išleido 😊
Matyt nuo būklės priklauso 😉 tiek moters tiek leliuko 😉
Munyte parašė:
Laikė 5 paras, nes labai prašiausi namo jau, nors sakė šiaip laiko 6 paras. Siūlus teko tik važiuoti išsitraukti. Palatos su wc negavau, sakė visos užimtos buvo...
Munyte parašė:
Gavau palatą su wc ir dušu. Laikė 4 paras ir paleido du sąlyga jei rasiu kur išsitraukti siūlus.
Munyte parašė:
Dave palata su wc ir dusu, treciadienini tyte buvo cp, penktadieni ant pietu vaziavau namo🙂
Ner26 parašė:
Dave palata su wc ir dusu, treciadienini tyte buvo cp, penktadieni ant pietu vaziavau namo🙂
Aciu
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai