Karna parašė:
Zinau, jog orkaiteje pasildo duona, jog vel sviezia butu. Bet kam tas maiselis![]()
Kaip bebutu, mikrobanges privengiu![]()
mes duonkepe turim
esu siaubingai patenkinta
Karna parašė:
Zinau, jog orkaiteje pasildo duona, jog vel sviezia butu. Bet kam tas maiselis![]()
Kaip bebutu, mikrobanges privengiu![]()
mes duonkepe turim
esu siaubingai patenkinta
relp parašė:
su valgymu man tas pats,kai tik susiruosiu ir viskas,bunu pusbadziu nes maze neleidzia o kai ji miega tai nebelabai noriu arba dirbu svarbesnius darbus kaip kad tvarkymasis,indu plovimas ar gaminimas,,,,,,,,,,,,,,
aha, man tas pats - tik susiruosiu valgyti, Margiris prabunda ir dazniausiai labai reikalauja demesio
ilga laika siltos arbatos nesigaudavo isgert - tik pasidarau, mazius cypt rekt, kol su juo apsisuku, jau arbata salta
valgyt stengiuos daryt 2 dienom, kokius 2-3 kartus per savaite. likusi laika pasigaminam kazka lengvo kartu su vyru
o siaip man laikas, kai mazius miega, buna skirtas namu tvarkymui arba pati prigulu pamiegot
Kristinav parašė:
LabosCia visos apie skanestus ,tai ir as jums pavasario dvelksmo imesiu
Nors uz lango ziema,virtuveje....skanaus
O cia savaitgalio sedevras
![]()
![]()
Kristina, torto recepta, prasom
Karna parašė:
Kristina, papasakok apie torta![]()
Murmule, mano vyras kogero mane labiau mylejo, kuomet nezinojau katra puse sauksta laikyti ir buvau nepriklausoma patele![]()
mano vyras ir mane mylejo, kai buvau nepriklausoma patele
kai siekt reikejo, tai is kailio neresi
dabar jau nebeidomu
relp parašė:
padekit!!!!!!!!!!!!!!!kur gauti vezimeliui padangu,kameru pvz tako jumper x priekiniu situ mazuju,10coliu diametro,visai niekur negaunu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be vezimo kaip be ranku
internete ieskojai? vezimeli kur pirkot? nes jei parduotuvej, nauja, turi buti garantija. o siaip tai parduotuvese, kur prekiauja tais vezimais, gali uzsakyt trukstamas dalis.
indruteff parašė:
labas vakaras mamytes, pagaliau prisedau ir as ir kol viska perskaiciau:), tiek graziu nuotraukyciu pridejotvisu angeliukai nuostabus!!!!! o man kazkaip sumazejo pienuko, nesuprantu niekaip kodel, lyg niekas nepasikeite, nei valgymo rezimas nei kas, na tikiuosi viskas atsistatys, dar taip norisi savo pupa maitinti..
tiek receptu pridejot, net seile tysta, bet mano vyras isvykes padirbeti, mes dviese su mazyte, tai net nera kam gaminti..siaip labai megstu surio pyragus gamint, man jie patys skaniausi![]()
oras toks bjaurus, nesinori nosies net iskisti..
beje kalbejot apie faleonopsius, tai vieninteles vazonines geles kurias megtsu, turiu ju daug ir visi zydi, o prieziuros nulis, tikrai, kai prisimenu, paliejubet reikia susiimt, bent trasu nusipirkt
![]()
beje mamytes, visai idomu paklaust, tos kurios anksciau aktyviai dirbot, ar pasiilgstat to??? as buvau beveik darboholike, dar mokiaus daug, desciau, zodziu veiklos pilna, o dabar kad ir kaip nebutu keista nieko nepasiilgstu, pasiemiau atostogas visur ir esu tik mama ir kazkaip geras jausmas..
o cia mano pupa sportuoja![]()
jetus, kokia grazuole
as nepasiilgstu darbo
pasiilgstu socialinio gyvenimo ir atlyginimo
o siaip tai dabar jauciu pilna dvasine ramybe ir pilnatve budama mama
Sveikos, o va mes niekaip negalim pasveikt, as jauciuosi issekus iki begalybes jau nuo ketv.sergu, o nuo vakar vakaro ir mazius pradejo koset, siandien ziuriu ir temperatura sukilo.
Mamos nuo kokios temp. tureciau pradet duot vaistukus mazajam? Gyd. po pietu dirba tai skambinsiuos ziuresiu ka sakys.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai