Vicctoria parašė:
tai ko pergyveni tada![]()
Nes jau sako visos kad tureciau jausti juk poryt 22savaites, dabar siektiek baisu laukti to ekoskopo vln, bet kartu ir guodzia viena mintis kad ten jau tikrai viska pasakys!!
Vicctoria parašė:
tai ko pergyveni tada![]()
Nes jau sako visos kad tureciau jausti juk poryt 22savaites, dabar siektiek baisu laukti to ekoskopo vln, bet kartu ir guodzia viena mintis kad ten jau tikrai viska pasakys!!
Sabu parašė:
nusiramink viskas savu laiku,,, o blogas mintis tuo labiau siusk toli toli,,,
viskas bus gerai,, ne viena tu jauti nerima visos mes nestukes nerimaujame ir pergyvename bet nuo to nieks nepasikeis tik vaikuciui ne i gera bus ta musu itampa, jaudulys, pergyvenimai
Kasabella parašė:
O buvo nugarineje ar priekineje puseje?Nes tai itakoja, kada pajausi judesiukus
![]()
Va sito pasakyt negaliu,nes neminejo as kaip nezinau tai ir neklausiau tik supratau kad jei butu kas blogai nebut paleidus na man taip atrodo nes ji tikrai viena is geriausiu ginekologe-akusere!
Vicctoria parašė:
nusiramink viskas savu laiku,,, o blogas mintis tuo labiau siusk toli toli,,,viskas bus gerai,, ne viena tu jauti nerima visos mes nestukes nerimaujame ir pergyvename bet nuo to nieks nepasikeis tik vaikuciui ne i gera bus ta musu itampa, jaudulys, pergyvenimai
![]()
Tikriausiai tu teisi! Nieko poryt y vilniu tai galesiu ramiau po visko gyvent
Sabu parašė:
Va sito pasakyt negaliu,nes neminejo as kaip nezinau tai ir neklausiau tik supratau kad jei butu kas blogai nebut paleidus na man taip atrodo nes ji tikrai viena is geriausiu ginekologe-akusere!
Jei esi viena is nestukiu, kuriu placenta prisitvirtinusi priekineje pilvo puseje, tuomet judesiukus pajusi veliau, gal kaip tik 22 savaite ir bus tavo lemtingoji
o kada tau echo Vilniuje?
Vicctoria parašė:
zinoma, o ir forumiuka radau cia tevu darzelyje judesiukai tai ten mamytes kalba apie tai ir skaiciau kad kita 24 sav nieko nejaute taip, kad mieloji nusiramink ikvepk giliau, apsiginkluok kantrybe ir lauk savo mazyles spurdejimo![]()
![]()
laaabai laukiam abu su vyru tikiuosi greitai ji parodys apie savo buvima pilvelyje!
tai zinoma, o ar ji dar turi kita pasirinkima??? TIKRAI NETURI
anksciau ar veliau tures pabelsti
ir siaip jau visus reikiamus tyrimus esi pasidariusi genetinius ir visus kitus as va nieko nesidariau ir tikrai kad neramu, bet as gan didele optimiste esu ir tikiuosi, kad mano mazyliai viskas gerai yra,, tai va kaip kad ir sakiau visos mes esam su savo pergyvenimais,,, bet ar verta nervotis jaunos esam viskas gerai bus
Kasabella parašė:
Jei esi viena is nestukiu, kuriu placenta prisitvirtinusi priekineje pilvo puseje, tuomet judesiukus pajusi veliau, gal kaip tik 22 savaite ir bus tavo lemtingojio kada tau echo Vilniuje?
pas mane placenta uzpakalineje dalyje, bet judesius pajutau tik 21 savaite
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
Tai nieko visgi nera