Jinta parašė:
Iš tikrųjųman kažkas padovanojo knygą, joje - receptai, ką gaminti kūdikiams nuo 6 mėn. Man atrodo, yra ir visokių "skanėstų", reikia gal jau pavartyt :)…
Jinta, paskui mums is tos knygos koki receptuka skanu isduok
Jinta parašė:
Iš tikrųjųman kažkas padovanojo knygą, joje - receptai, ką gaminti kūdikiams nuo 6 mėn. Man atrodo, yra ir visokių "skanėstų", reikia gal jau pavartyt :)…
Jinta, paskui mums is tos knygos koki receptuka skanu isduok
rita.vait parašė:
Labas rytasAs ir Norvegijoj,o man dekretas gruodi baigiasi,bet as dar iki 1,5 metuku namuose auginsiuos gaila tokia mazyte i darzeli leisti.O manoji nevalgo gai…
gaila ir man ,bet ka daryt,dar vyras pabus namie kol sueis metukai ir nuo metuku i darzeli...
tos kurios pradejot damaitinti leliukus ar neatpilineja?maniske valgo mp ,pries tai labai retai kada atpildavo,retas dalykas buvo pas mus... o va dabar po truputi pradejo ragaut maisteli,ir vis dazniau atplila..
ar cia kas netinka,ar cia visiems taip yra kol isivaziuoja su nauju maistu?
rita.vait parašė:
Jinta, paskui mums is tos knygos koki receptuka skanu isduok![]()
![]()
Gerai ;)
irmuleee parašė:
tos kurios pradejot damaitinti leliukus ar neatpilineja?maniske valgo mp ,pries tai labai retai kada atpildavo,retas dalykas buvo pas mus... o va dabar po truputi p…
mes anksciau labai atpilynedavom,dabar jau tik retkarciais,gal tiesiog persivalgo
Just Tina parašė:
mano![]()
grazu
lauravala parašė:
mes anksciau labai atpilynedavom,dabar jau tik retkarciais,gal tiesiog persivalgo
tai ,kad dar tik ragauja,po sauksteli,du... tai persivalgyt negaletu...
Just Tina parašė:
galim pabandyti![]()
o koks miestas ?
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai