indrutella parašė:
Tai jau signalas kad nebeuzilgo,man gal kokias 5 dienas jis akmenejo taip ir....![]()
man jis ilgiau negu 5dienos dažnai suakmenėja bet vis dar nieko
taigi kiekvienai skirtingai čia
indrutella parašė:
Tai jau signalas kad nebeuzilgo,man gal kokias 5 dienas jis akmenejo taip ir....![]()
man jis ilgiau negu 5dienos dažnai suakmenėja bet vis dar nieko
taigi kiekvienai skirtingai čia
greta4321 parašė:
Aš tai pribijočiau šaldytis maistą nes gali būti kaip pati maitinsit ir jūs negalėsit valgyti tų kaldūnųnes nuo jų pvz gal jūsų leliukui pūs pilvuka
nors čia…
bet tai vyras turės ką valgyt gi!
negi jam irgi košę valgyt? Nors maniškis sakė valgyt tai ką aš, nors svorio numes
gitali777 parašė:
O pas mane namuose visi suslogavo, vyras parnese bacila dabar jau ir viresnelis sunus nespeju nosyte plauti tikiuosi mazylis nepasigaus sako jei mp maitini apsauga …
Na, mūsų sesės iš mokyklos irgi parnešė bacilų.Man ambulatorijoj patarė įlašinti motinos pieno mažyliui ir plauti jūros vndeniu.Kolkas padeda.
BeFree parašė:
bet tai vyras turės ką valgyt gi!negi jam irgi košę valgyt? Nors maniškis sakė valgyt tai ką aš, nors svorio numes
![]()
Na nebent vyras kiekviena diena kaldūnais maitinsis
su maniškiu tai bus sunku
nes jis nei košių nevalgo nei sriubų
tai teks jam atskirai gamint nors susitarėm dėl to kai aš eisiu valgyt daryt jis su vaiku bus
greta4321 parašė:
Aš tai pribijočiau šaldytis maistą nes gali būti kaip pati maitinsit ir jūs negalėsit valgyti tų kaldūnųnes nuo jų pvz gal jūsų leliukui pūs pilvuka
nors čia…
Tai nieko, jei mums netiks, tai vyras tikrai suvalgys
cia jau bedos nebus
zana123 parašė:
Mane siandien irgi kazkaip ant gaminimo pramuse:-D sriuba verdu,vistienos kulselius kepu su bulviu kose...dar va ieskau kokiu bandeliu issikepti:-D ar pyraga...Su P…
vat ir man kazkas tokio
nors nusikaliau kovodama su ta tesla, bet galvoju dar apie koki pyraga ar kazka..
gal dar reikes iskepti kazka skanaus
greta4321 parašė:
Na nebent vyras kiekviena diena kaldūnais maitinsissu maniškiu tai bus sunku
tai teks jam atskirai gamint nors susita…
oj, maniškiui tik leisk kasdien koldūnus valgyt... o kišu aš jam daržoves, ryžius...
greta4321 parašė:
Na nebent vyras kiekviena diena kaldūnais maitinsissu maniškiu tai bus sunku
tai teks jam atskirai gamint nors susita…
na nebutina juk kasdien valgyt ta pati
uzsaldyti koldunai ir pan. gali ilgai guleti saldikly, o kai nebus laiko gaminti, ir reikes tarkim ir i darba vyrui kazka isidet, tai prasau, issitrauki ir yra ka valgyt
plius kai yra megejas, tai manau neuzsigules
BeFree parašė:
oj, maniškiui tik leisk kasdien koldūnus valgyt... o kišu aš jam daržoves, ryžius...![]()
Nors maniškui irgi nepakenktų košių pavalgyt suplonėtų nors biški
Egemeva parašė:
Na, mūsų sesės iš mokyklos irgi parnešė bacilų.Man ambulatorijoj patarė įlašinti motinos pieno mažyliui ir plauti jūros vndeniu.Kolkas padeda.
Va, ir mes sloguojame
ispradziu vyresnele, paskui vyras, ir galiausiai as su mazyle . baisiausia ,aisku, del mazyles. Bet kolkas tik slogte, nekarsciuojame
indrutella parašė:
Kad jusu zodziai Dievui i ausi
Dar yra keistu isskyru, drebuciu tokiu, kaip kiausinio baltymas. as is to noro gimdyti jau menkiausia smulkmenele priskiriu pozymiams.
Bandziau dar naturalius skatinimo budus, kaip kad tvarkyti namus
, guleti vonioje , laipioti laiptais ir pan nesamones, kuriomis is tikro netikiu, bet vat, o gal... Nebandziau tik gerti sampano ir vyras nepasiraso
laukiam laukiam, mes sveteliu laukiam.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai