Asta Go parašė:
o kokios problemos su pieneliu?
vis kovojam su fabrikelio uzkurimu...
Asta Go parašė:
o kokios problemos su pieneliu?
vis kovojam su fabrikelio uzkurimu...
Evlu parašė:
Sveiki, gimem spalio 31, svoris 3120 ir 53 cmvaikutis ramus, jeigu nebutu problemu su pieneliu viskas butu super
nors gimdymas buvi nelenvas o ir nestumas nela…
Sveiko mamytes
ir as noriu prie jusu prisijungti
ir mano mergyte gime spalio 31d
neturit, ar per mazai? gerkit daugiau vandens, is arbatu tai gal mitas, gal tiesa, bet man padeda tiek kmynai (neuzplikyti karstu vandeniu, o pavirti apie 5-10 min), tiek krapu seklos... dar skaiciau, kad stikline morku sulciu per diena gerai veikia, bet tingiu spaustis
- glauskit savo turta dazniau ir viskas atsistatys ir gris ir bus ok
Raimuška991 parašė:
Nu sorry bet durnas klausimas jusu....
As nesuprantu kokiu pareigu namie galima turet
brigusia parašė:
As nesuprantu kokiu pareigu namie galima turet![]()
Indus išsiplaut, valgyt padaryt, grindis su šluota perbraukt, lovą paklot, dulkes nusivalyt, daiktus, kurie ne vietoj, apsimėtyt....
medvezonak parašė:
kaip tik skaiciau straipsni del soskiuku..tai ten raso kad geriau soskiukas nei pirsto ciulpimas. Nes ateis laikas ir ta soske anksciau ar veliau mes, o pirsto ciul…
Man tai kazkaip nieko cia blogo neatrodo tas soskius. Mes ji lb daznai turim. Jeigu vaikui gerai ir jo reikia tegul ir turi. O del atpratimo tai i pirma klase manau tikrai neis... o mano tetis pvz soskiavo iki 6metu ir kur cia problema?
Colliukke parašė:
Man tai kazkaip nieko cia blogo neatrodo tas soskius. Mes ji lb daznai turim. Jeigu vaikui gerai ir jo reikia tegul ir turi. O del atpratimo tai i pirma klase manau…
Tie atpratimai nuo vaiko priklauso
mano dickis soskes neeme, bet pirsta laike burnoj, bet ir to jau puse metu nedaro (nors ji kisdavosi tik pries miega arba kai valgyt norejo). O va vyro dukterecia iki 4metu beveik su soske buvo ir naktim su pampersu.
Torri parašė:
Tie atpratimai nuo vaiko priklausomano dickis soskes neeme, bet pirsta laike burnoj, bet ir to jau puse metu nedaro (nors ji kisdavosi tik pries miega arba kai …
Ir nuo vaiko ir nuo tevu priklauso iki keturiu metu su pampiu tai jau ziauroka
Mamytes, turiu klausima. dbr dar kol kas esu dekrete iki sausio 5d. nuo tada busiu motinystes atostogose. prasyme parasyta, kad iki vaikui sueis 2m. bet gerai, Emilei 2m sueis 2016 spalio 25, o as kadangi imu 2 m, tai man priklausytu iki 2o17 sausio5, ar ne taip? o prasyme parasyta iki 2017 spalio 25, bet tada jai jau 3 m bus. vyras parnese man, kad pasirasyciau, mat abu dirbam ten pat, bet as nepagaunu kampo
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai