jovitik parašė:
oho kokia tu saunuoledabar prisiminiau lietuviska laida Lietuvos garbe man regis , kur vyko kovo 11 diena , kai zmogui suteikiama garbe ir prizas uz kazko…
Na man ten tikrai dar nevieta
aš bestudijuodama buvau daugybėje organizacijų, tai patikėkit manim, tokių žmonių yra Lietuvoj... dirbančių eilę metų su gyvūnais arba padedančių skurdžioms šeimoms... žmonių, skatinančių organų donorystę ir palaikančių šeimas, kurie metų metais laukia reikiamų organų... žmonių, kurie dėl svetimo vaiko paaukoja savo kaulų čiulpus ir daugybę kitų. JIE VERTI MŪSŲ PAGARBOS.Ir Jie apie savo veiklą neskelbia visam pasauliui... jietai daro, nes taip liepia jų širdys, nes tai suteikia prasmę jų gyvenimams.
Dėl Sibiro haskių. Labai fainūs šunys, ir kalbu ne tik apie išvaizdą. Jiems reikalingas didelis krūvis, bet jai Jūs gyvenate ne mieste - tai jUms tai ne bėda. Beje, tai, kad jų neįmanoma išauklėti - mitų mitas, jie tiesiog sunkiau pasiduoda dresūrai
pažiūrėk kaip fainiai su vaikučiais jie sutaria
Dėl kamuolio, tai midwife sakė, kad labai gerai, padeda galvytei į gimdymo takus įsistatyti, ir raumenukus treniruoja
Tad užsisakyk ir manau tikrai nepasigailėsi

pasiekiau savo, nors cia norvegijoj nera taip lengva su tuo dalyku .
beto man aciu dievui pasiseke m as jau nuo dabar i dekretine iseinu, ens mano darbas kenkia mano vaikeliui ir yra per sunkus ir darbdavys negali man suteikti lengvesnio darbo, todel iseinu i dekretines nuo dabar, bet sunku ta gauti dalyka, dazniausiai nestukes bilioteni del sunkaus darbo. as irgi zadu ilgiau matinti negu iki 9 menesiu, aisku jei viskas gerai bus, ir apskritai nuo 9 menesiu i darzeli tikrai ne, tai galvoju is darbo iseiti, vistiek neturejau pastovaus... na sunkiai sunkiai su tais darbais, suprantu jus, as dirbau karts nuo karto nakti, o siaip mano darbas sandeli , as ant krautuvo dirbu, masinas oakraunu, paletes delioju, vyriskas darbas vienintele tarp vyru buvau